Melikeky Sena41 benimde şuan 7+2 kasıklarımda biraz agrı var ve sanki adet olacakmışım gibi sancım var bende fitil kullanıyorum sancılarım içinde herkes normal dedi inşallah sag saglim kucagımıza alırız hepimiz 🙏🏻💐💐
yenibirannis Sena41 benim lekelenmem 4. Haftada oldu 4 gün faln sonra fitil başladı Dr kesildi çok şükür artık akıntılar başladı mide bulantısı baş ağrısı halsizlik duygu değişimi arada kasıklarda batma sık idrar 😁🤭 Dr lekelenme için fitil vermedi mi yada igne
MuazzezKara_ Sena41 sabah kusmaları kasıklarda kramplar bende hiç lekelenme olmadı 8 haftalığız bizde
Melismerveturan Sena41 merhaba benim de dün akşam bir iki damla koyu kahve rengi akıntım geldi bugün sabah da aynı şekilde doktora sordum yarın gelin görmem lazım dedi şu an korkuyorum bir şey yoktur dimi ?
Gulsryzgt Derosasnne doktorundan bulantı işacı iste benmde kötüydü bn içince rahatlıyordum yemek bile yiyemiyorum sAbah 2 aksam 2 tane iç
Nilufer_06 Sena41 ddaaamla evet normal bende de öyle olmuştu 6. Haftada bebeği görüp kalp atışını dinlemiştik 🥰
Koerbeyza Melikeky bende aynı senin gibiyim 7 haftalık benimde adet olucakmışım gibi karnımda ağrılar var birde kasık ağrım var 🥹
Aselannesi_25 ddaaamla normal Tabiki benimde 5 haftalıkken kese göründü 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi hiç bir gebelik birbirine benzemiyor benim 2. Gebeliğim hatta 🙈
kubiko__ ddaaamla alttan mı göründü keseniz karından mı Benimde 5+2 de kese göründe çok küçük dedi 9mm dedi doktorum. Alttan görebildi 10 gün sonra tekrar gideceğim
Sema-5527 Bende yeniyim 6 haftalık 5. Haftamda kese göründü net bir şekilde ama bebek görünmedi 7 de diyorlar inşallah bakalım
Sssssbvxx Sema-5527 bende 6 haftalık gittim kalp atışlarını duydum rabim sağlikli bı şekilde bütün annelere nasip etsin
ilknurakdogan1 6+6 yız kontrolüm vardı kalbini 6+4 de dinledik kan ve idrar tahlilleri verdim . Çok bulantım var 2 hafta da 2 kg verdim . Arada akıntılar oluyor evet doktor endişelenecek bir şey değil dedi
pinargun408 7 haftalık kalp atışınıda duyduk çok şükür . Aşırı halsizim sürekli uykum var . Kusmuyorum ama herseyden iğreniyorum en sevdiğim yumuşatıcı kokusunu duyduğum anda midem bulanıyor 🥹🥹
Tugbacakan pinargun408 prifemyn diye ilaç veriyo doktorlar bende işe yaradı yoksa tüm gün midem bulanıyor
znemre95 pinargun408 benim de çok midem bulanıyor ve sürekli uykum var. Arada kusuyorum ama çok bir şey yiyemiyorum. Karbonhidrat yemek iyi geliyor :) çalışan hamilelere rabbim güç kuvvet versin. Çalışmadığım için çok memnunum elhamdülillah
pinargun408 Tugbacakan teşekkür ederim bende alayım halsizlik için öneriniz var mı peki çalışıyorum çok halsiz uykusuz keyifsizim