BurcumEmrem Hanımlar erkek bebek için isim bulamıyoruz sizlerin aklında olan isimler de yardımcı olabilir misinz çok teşekkür ederim şimdiden, sizlere güveniyorum bir isim bulacağız;)
Mommm03 BurcumEmrem normalde kayra ismini istedim ama vazgctm eşim alparslan ismini çok istiyordu ama bn istemedim sonra esim isimler saydı o isimlerden hiç birini istemedim sonra kaynanam alperen ismi çok güzel onu koyalım dedim tamam anne dedim ama aklimda karan ismi kaldi ama sağlık olsun bi isim için kimseyi asla kırmam esimde ztn alperen ismini saymşti🤣🤣
Ygtzynp Figensorkun ben de Kutay düşünüyorum ama bi tepki var insanlarda anlamadıgım pişman olur muyum diye beklemedeyim
Petitoos Erkek bebek ismi bulmak çok zormuş gerçekten 😅 Biz Gökalp koyacağız inşallah Bulut isminden son anda vazgeçtim. Aras ismini de çok beğeniyordum ama anlamına bakınca ondan da vazgeçtim 😅
Petitoos [silindi] herkesin bi yorumu var, benim de beğenmediğim çok isim var ama söylemeye gerek yok yani zevk meselesi sonuçta. Kaç isimden sırf etraftakilerin negatif yorumları yüzünden ister istemez soğudum ama Gökalp isminden daha kimse soğutamadı ☺️
Ygtzynp gizemyusein bende kutay düşünüyorum tamda ramazan sonu dogacak yani kutlu ay da ama emin olamıyorum herkeste kutaya karsı bi ön yargı
BurcumEmrem Erkek ismi bulmak ne kadar zormuş peki Kuran da geçmesi lazım mı bu konuda ne dusunuyorsunz
MugeGuness BurcumEmrem ben göbek adını Kuranda geçen bir isim koyacağım. Göktuğ koyacağız oğlumun adını göbek adını da Miraç istiyorum kulağına iki isim okunsun. Kızımın da adı Güneş, Zeynep Güneş diye okuttuk kulağına göbek adıyla birlikte. Ama kimlikte tek isim yazıyor
gizemyusein Ygtzynp annesi sizsiniz bence siz ve eşiniz beğendiyseniz sorun yok bizde kızımıza isim düşünürken ay dedesi söyleyebilir mi dili döner mi diye düşünüyoduk en son aaaa banane ya derecesine geldim😂
Ygtzynp BurcumEmrem Deniz ismini severim ama siyasi bir görüş çağrıştırmaması adına Deniz Alp diye düşündüm,Kerem ismi düşündüm ama çoo fazla var özellikle fahriyeden sonra,Kutay düşünüyorum bir de en sona üçü kaldı
Ygtzynp gizemyusein ilk oglumda direkt içimize çok sinen acaba şu olsa mı diye hiç düşünmeden koymustuk.Sanırjm aynı etkiyi düşündük yine aynı sinmedi durumu.Ama her seferinde baska oluyormus