ebrusngl Gecee1 ömür hocaya gidiyorum ama ben memnun değilim yani bi doktorun bilgisi anne açısından çok önemli ama ömür hoca hemen ultrasona alıyor 2 dakika içinde ultrasonla bakıp tamam gidebilirsiniz 1 ay sonra tekrar gelin diyor yani insan bi bilgi verir yada sorar herhangibi sorun varmı diye bide 305 lira muayne ücreti asla değmez bende o yüzden doktor arayışındayım
ebrusngl hmyrdfn aynen öyle mesela ultrason sedyesine uzanıyorum tam o sırada telefonu çalıyor ve ben 5 dakika orda karnım açık bi şekilde telefonla konuşmasını bekliyorum bence hasta daha öncelik olmalı
Gecee1 Bülent hocada mesala sorunca cvp veriyo aklına takılan soruların hepsini cevapliyo oda direk ultrasona alıyor kontrol ediyo sonrasında cvpliyo sorulari
ebrusngl Gecee1 ama işte Bülent hoca devlette böyle olması çok normal ama ömür bey sonuçta özel doktoru yani ilgisi biraz daha olmalı ben aynı zamanda Ankara’da profesörde takipliyim yani oradaki ilgi alakayı görünce buradaki doktorların çok eksiği var ben öyle düşünüyorum tabi herkesin kendi görüşü
hmyrdfn Devlet özel fark etmiyor içim rahat olsun yeter ki kafamda doktor açısından sorun kalsın istemiyorum. Nasıl bulacağız biz doktor 😭
Refika1414 Bülent beye gidiyorum çok iyi doktor özelde başladım ilk zamanlar ama memnun kalmadım Bülent bey çok ilgili
Nursefa_14 Kesinlikle Bekir beyi tek geçerim, bu kadar ilgili bi doktor daha görmedim, en ince ayrıntısına kadar söylüyor, ilk kızımdada ona gittim ama doğumum malesef ona denk gelmedi, bu kızımdada ona gidiyorum inşallah bu sefer doğumumda ona denk gelirim 🤲🏽
Nursefa_14 hmyrdfn mhrsden talep oluşturuyorum bekir beye, randevu açıldığı zaman bildirim geliyor işi gücü bırakıp telefona koşuyorum hemen 😂
Gecee1 Kizlar ömür hoca devlete geri gelmiş gitmek isteyen olursa bilgisi olsun ben geçen depremde çok kastiğim için agrilarim çoğalmisti kontrol etti bayada memnun kaldım