Happy97 Misrax bende arkadaşımdan 1700 TL duydum o da hamile… Bende temmzu da doğum yapacağım özeli istiyorum doktorum da Davut Güven, eşli ve anneli odalar varmış.
zeliscn Happy97 davut hocaya bend eğittim muayeneye ancak sezeryan yapıyormuş eğer normal olursa sizin önereceğini Prof bar mı fakültede? Sezeryan olmazsa iyi doktora da gitmek istiyorum
Happy97 zeliscn Ben bugün Alişan Yıldıran doktor var fakülte de zayıfım ve boyum kısa kaldığı için sezeryan dedi. Ama Davut Hoca ne diyor ona da soracağım tabii. Kadın doğum normal yapıyor ama orada hangi doktorun geleceği belli değil. İnşallah hayırlısı ile buluruz.
zeliscn Happy97 davut hocaya gidiyorum bende ama o sezeryan yapıyo, normal doğum yapmıyo sorduğumda onun için geldiğinde o gün hangi doktor ebe varda onlar doğumu yapar dedi ama ben sezeryan yapıyorum dedi bilginiz olsun.
zeliscn Happy97 bu doktora nasıl randevu aldınız ve memnun musunuz ben normal doğum istiyorum ve doktoru iyi seçmem gerek
Happy97 zeliscn omünüm internet sitesi var oradan girip aldım inşallah ayın sonuna doğru baktığınız günleri açık mı diye öyle alınıyor.
Feslegenn zeliscn o değil diğer özel randevu seçeneği var saatleri farklı görünüyordu sanırım poliklinik olanı sevmeyeceksin o şekilde isimler çıkıyor ikinci secenekti sanırım
Ruyde123- Fakülte hastanelerinde ani bir şey olduğunda hoca hastaneye gelıyormu gece tatıl farketmemişsin yoksa o an orada kim nöbetçiyse o mu yapıyordogumu sezeryanıı