elayaz_ beyzacmvrc 21+6 gündeyiz 28 haziran inşallah Allah nasip ederse ama ben hep daha erken doğar diye hissediyorum nedense 😃 çok fazla sağ bacak ve kalça ağrım var bitek o zorluyor bu dönemler
Kubra-ulas beyzacmvrc beyzacmvrc 23 haftalık olduk bugün 🤭 uygulamaya göre 19 Haziran. Bebek hareketleri sakin özellikle ben sinirlenince üzülünce yorulunca hiç hareket etmiyor 😄 sanki sinirimin, yorgunluğumun geçmesini bekliyor gibi 😄 bende sürekli sinirliyim bilmiyorum artık yavrum da sinirli olacak galiba 😄
Aysecan0335 Haziran ortasıda olabiliiir bayram bebeside olabilir şuan hiç bilmiyorum ilk doğum olcağı için beyfendi ne şekilde ve ne zaman gelmek isterse artık 🤷♀️😁
Smia beyzacmvrc hiç kilo almadım işte ondan biraz tedirginim bebek kilosu ne bilmiyorum cuma muayenem ve sorcam dra
Hakin beyzacmvrc çook hareketli geceleri baya vuruyor dönüyor hissediyorum 🥹🥹 Nisan da bi ultrason randevumuz var o zamanda kilosuna boyuna bakacaklar inşallah 😍
Alimenur beyzacmvrc 23 haziran gözüküyor 22+3üz şuan Yerinde durmayan bi kızımız olcak galiba aşırı hareketli şuan bile dışardan farkediyoruz🧚
Mamacita1 beyzacmvrc Bana hiç belli olmuyor ya dizi izliyorum genelde ondan geç yatıyorum bide tabi depremden dolayı korku oluşuyor ister istemez hele ki eşimin nöbetçi olduğu geceler daha geç yatıyorum. Böyle olunca da uyku düzenimiz bozuluyor 😕
Deletedmom_116 24 haftaligiz Doğumda belli olmaz dedi doktor haziranın başından itibaren yollu açık gelebilir dedi🤣Bakalım bizim oğluş Napcak heyecanla bekliyorux
Secil2818 Dilekata123 6 şubatta en son detaylı ultrasona gittim. Kilosunu söylemem doğru olur mu bilemedim, biz anneler hani ister istemez karşılaştırıyoruz ya 😀
Suheyla2 beyzacmvrc 21+4üz kurban bayramının ilk günü tahmini doğumum bel ağrısı ve dudak çatlaması dışında çok şikayetimiz kalmadı şükür