Susam-21 Bizde 21+5 olduk dün akşamdan beri hiç hareket etmedi normal mi acaba. Kız bebekler daha mı hareketli oluyor yorumları okudum biraz erkek bebek bekliyoruz cok fazla hareketli değil
Tubakasap beyzacmvrc 9 haziran tahmini doğum tarihimiz kızımla. Hareketleri gece daha bi fazla bize karşılık veriyor. 750 gram 33 cm şuan. Birde sizinde öyle mi artık ağırlığını hissetmeye başladım.😊
beyzacmvrc Tubakasap kaçıncı haftaniz , 😊 benim 23+3 olacak Evet bende hissediyorum ağırlığını artık biraz biraz birde vajinama bı baskı yapiyo bacak aramda bı ağrı oluyo sabahları uyandığımda gün içinde yürüdükçe biraz geçiyor gibi sizde de varmi
Tubakasap beyzacmvrc 24+4 üz şuan . Bende öyle bir baskı hissetmedim hiç 😊 doktorunuzla bi konusun bence Sadece büyüdükleri için alta baskı yapıyor çok fazla çişe çıkıyorum 😄
meldakbskl beyzacmvrc benimde vajinama baskı oluyor 2-3 gündür kısa sürüyor ama doğum yapan arkadaşıma sordum normal dedi korkmayın bir şey olmaz Allah’ın izniyle
dilos011 Asya2838 cinsiyetiniz belli mi kaç gram olmuş bebeğiniz ben en son 21 iken gitmiştim galiba birde bugün ki depremden dolayı iyice Tik olduk hissetmeye çalışıyorum
Asya2838 dilos011 kiz bizimki teyzesi bide en son 21 haftalikken ayrıntılı uyrasyona girdim 484 gramdi ayın başında randevum var kızlar sizin gobusler ciktimi benim daha cikmadi
dilos011 Asya2838 benimde çıktı belli oluyor yani dışardan Asya mı ismin yada kızının mı ismi Asya benimde 2 bicuk yaşında kızımın ismi Asya 🥰
Asya2838 dilos011 Benim adım Asya dayım koymustu ismimi çok beğeniyorum Benim göbeğim cikmadi benim ilk gebeligim ondan herhalde😘kızımın ismi aymira olacak teyzesi😘🤗😊
dilos011 Asya2838 ismiyle büyüsün şimdiden Cnm huyun nasıl peki isminden dolayı soruyorum terazi burcu kızım
Asya2838 dilos011 dilos011 iyi ama lafı kaldıramıyorum çok çabuk ağlıyorum çok çabuk kızıyorum benimde burcum koç
dilos011 Asya2838 benim kız daha 2 buçuk uasinda ama çok inat avuklamaua çalışıyorum zor ikna ediyorum herseyi yapıyorum yapınca daha fazla istiyor bu kez yapmayınca da olmuyor 😂şaştım kaldım valla