ikizannesi1201 bende 9. Haftamda öğrenmiştim ikinci bebeğimi 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Öncelikle iyi bir hastene ve doktorun olmalı çünkü tek yumurta tek plesentadan beslenen iki bebek oluyor kan akışı bi süreden sonra iyi takip edilmeli ikisi de aynı kiloyu aynı besini alması için içini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmaz kanaman olabilir genelde bütün çoğul gebelerde oluyor korkma güçlü dur olabildiğince dinlen gerekirse hiç yerinden kalkma fazla yürüme yokuş çıkma dinlene dinlene küçük adımlarla yürü bebeklerinin eşyalarını almaya cinsiyeti öğrendikten sonra başla sonraya bırakma bana hep ölürler belki alma dedikleri için sona bıraktım ve şuan sıkıştım keşke böyle bir hata yapmasaydım nasip.. her ne olursa olsun stres yapma bu bebekleri de etkiler unutma . Çoğunlukla ikizlerde erken doğum oluyor küveze alırlarsa sakın üzülme sütün giderse bebekler aç kalırr 😅🥰 şuan 31+1 den yazıyorum bakalım biz biraz bebeklerime sabırlıyız umarım senin içinde bu aynı olur 🙏🏻 sağlıklı gebelikler ve bebişler dilerim ❤️🥰