Ozhanozlem Kızlar nolur yalvarırım yardım edın 7+6 hamıleyım ve sureklı kabız oluorum acı cekıorum ne ıyı gelır kaysı harıc
Shryrydn Ozhanozlem bende de oluyodu halada oluyo. Bide suda içemiyorum. O yuzden corba gibi sulu yemekler salata falan cok yiyom.
mvx Ozhanozlem İlk aylarda oluyor ama doktoruna söyledin mi ilaç verir Çunku magnesia diye bi ilaç vermişti bana
Handevarolll Bende de çok oldu sıvı tüketmeye çalış canım bide kesinlikle kayısı ve incir birebir dene derim mutlaka
sedovski Kabızlık için hamile bir arkadaşıma doktor buğday kepeği önermiş, yoğurda ekleyip tüketebilirsiniz. Çok iyi geldiğini söylemişti. Umarım yardımcı olur.🤲🏼
MomH Ozhanozlem sana tavsiyem elmayı boL ye çok güzel söktürücü ben 16+2 oLdu elmayı çok yiyorum hiç kabızlık yaşamadım darısı başınıza inş
ikizlerimveannesi Ozhanozlem hiçbir şey fayda etmez canım ben acillik olmuştum 10 haftalıkken kabızlıktan🤦♀️doktoruna sor duphalac diye bir şurup var hamilelikte çok rahat kullanılıyor onu iç tadı iğrenc ötesi ama rahatlatır 👍
Ozhanozlem ikizlerimveannesi ya resmen agladım tuveleytee canım ya ıkınmakta ıstemıorum basur olcam bu gıdısle vala korkuorum hasteneyemı gtsem
Aslican07 Ozhanozlem günde 2.5 en az şu tüket mutlaka ve lifli gidalar ye tanilli ekmek ye normal ekmek tüketme birde ünlü gıdalar tüketme yeşillik meyve sebze tüket geçmiş olsun cnm
Aslican07 Ozhanozlem Bendede ilk zamanlar olmuştu elma ve kuru incir tükettim bağırsaklarım çalışmıştı hemen dene istersen
SemaSvariKolgu Ozhanozlem Bu söylenilenlerin hepsini deme şakın kendini zorlama eldivenle çıkar ıkınma bir süre sonra eldivene alışıyorsun tabi ilaç vs onları da dene ama eldiveni dene rahat edeceksin
Caglasmsk Ozhanozlem üzüm pekmezininde iyi geldigini duymustum aksam uyumadan once 1 yemek kaşığı ye. Bilmiyorum faydasi olur belki.
sarya21 Eldivenle nasıl oluyor pardon!! Ya arkadaşım eğer doğal yöntemler işe yaramıyorsa mutlaka dr dan ilaç iste ben 37. Haftayi bitirdim şimdiye kadar hep ishal e yakındı 3-4 gündür kabizim bayağı zorladı beni kuru kaysi taze meyve yedim ve su içtim bugün bolca çok şükür geçti 🤗 darısı sana.. geçmiş olsun
Ozhanozlem sarya21 vala canım arkadasın dedgı gbı eldıvenle yaptım ıgrenc ama çok kotu oldum ağlamaktan helak oldum acı ceke ceke 😔
BurcuY Ozhanozlem çok kötüysen acile git kuzum ben bi kere lavman yaptım mecbur Of hala çok kötü benim 1 buçuk aydın böleyim ağlıyorum hep tuvalette
ikizlerimveannesi BurcuY günde üç kere dedi doktorum 30 ml suya karıştırıp içtim sabah aç karnına alınca daha etkili oluyor tabi aynı zamanda zeytinyağı içip kayısı yiyordum