Tubidy Neslihan27 Günay gündüz 😊tatlı dilli Güler yüzlü insana kendini çok iyi his ettiren bi doktor 😊
asilsmom Selim_Alparslan bende münübe hanima gittim bi süre dr baya güler yüzlü hoş biri fakat hastane resmen pis ultrason vs vasat durumda o yüzden dr değiştim şuan beylikdüzü medicana burcu hanima gidiyorum👍🏽
Yagmur28umeyr Selim_Alparslan sezeryan dogum ucreti ne kadarmis b.cekmece kolonda birde muayne ucreti nedir ?
Deletedmom308 Selim_Alparslan muayene ücreti doğum ücreti nedir biliyo musunuz. evime çok yakın o hastane belki giderim diyerek soruyorum :)
Selim_Alparslan asilsmom canım pisten kasıt anlamadım 🙄 5 aydır oraya gidiyorum ama pis olarak görmedik biz 🤷🏼♀️ Bir tanıdığımızda geçen sene Doğum yaptı odası temizdi ,doktor hemşire vs hepsi çok iyi ilgilendi. Münübe Hanımı çok seviyorum çok iyi doktor 🙂
Bulutalazinannesi Bende Günay hanıma gidiyorum tavsiye ederim. Arzu hanım bence iyi bir doktor değil çünkü annemi kanaması olduğu için götürmüştük kanser başlangıcı demişti. Halbuki kadın menapoza giriyordu o yüzden ona güvenmiyorum
Bulutalazinannesi Neslihan27 valla canım ben tercih etmedim, pek de anlaşacağım bi tipe benzemiyor. Ama tabi sen bi dene istersen. Ama samimiyet ararsan direk Günay hanım derim.
Selim_Alparslan Neslihan27 var canım yorumlar gayet iç açıçı ve çok güzel 👍 normalci bir doktor olduğu hakkında Bilgi vermişler fakat biz Doğum şeklini daha konuşmadık erken diye tabi birde bebeğe veya anneye görede değişiyor Doğum şekli 🤷🏼♀️20 haftalığız şuan Cumartesi kontrolüm var🙂
Selim_Alparslan Yagmur28umeyr 95 tl muayene ücreti canım . Geçen sene tanıdığım Doğum yaptı normal 1200 sezaryen 1350 demişti sanırım ama zam gelmiştir çok olmasa da 🤷🏼♀️
desagr Selim_Alparslan Beylikdüzü koland 105 tl oldu zam geldi muayene ücretlerine 🙄 doğum ücretleri hepsinde aynı mı oluyo acaba
Selim_Alparslan desagr Beylikdüzü’nün daha pahalıymış kuzum ücretler 🙄 bizim 85 ti 3 ay önce sonra 95 oldu aynı hafta rahatsızlanıp Beylikdüzü’ne gitmiştik orda 115 tl aldılar bu sefer her hafta saçma bir zam geliyor sanırım oraya 🙄
Bulutalazinannesi desagr Selim_Alparslan kızlar Beylikdüzü Kolan da Doğum yapmayı düşünüyorum. Fiyatlar şu şekilde; Normal Doğum-1950₺ Zorunlu sezaryen-2750₺ İsteğe bağlı sezaryen-3500 Mesai saati dışı doktor ücreti-500₺ Belden aşağı uyuşturma işlemi -650