Nilgunaksudizdar kalbiminpariltisi ben haftaya çarşamba sezeryanla doğuruyorum Allah kısmet ederse 😇😇
Kubratlas strawbery Ben de şimdi Selçuk beye geçmek istiyorum ama nasıl randevu bulacağım diğer kontrolüme. Çünkü artık 2 haftada görüşmemiz gerekiyor doktorla. Her baktığımda randevuları ya kapalı ya 1 ay sonraya. Ve normal doğumu ebeler mi yaptırıyor
strawbery Kubratlas canim randevu alamiyirsan sabah erkenden gelip sira al dedi baana canim bende 2 haftada bir gidiyorum oyle yapiyorum
strawbery Kubratlas ediyor canim bana iki hafta sonra gel sabah erkenden sira al alamazsan bile bana girun beni seni alirim dedi oyle uyuz bi doktor degil yani anlayisli sen 7 bucuk gibi hastahanede ol ben oyle yapicam sira hemen bitiyor cunku
Karacamm Busem3535 buse hanım bebegi 38 de almaya Ahmet hoca nasıl karar veriyor, kilosuna mi haftasına göre mi sezaryana karar veriliyor. Sizin bebeğiniz kaç kg acaba
Busem3535 Karacamm tabiki gelişimine göre karar veriyor 3 kiloyu çok oldu geceli ve sancılarım var normal doğum olmucagi için boşuna sancı cektirmiyo yani
Gamzecelikk Özel aktif Kocaeli hastanesi, Hilal bayrama gidiyorum şimdilik her şey yolunda iyi bir doktor. 33 haftadayım
Mehtapkz Busem3535 ahhh canim benim merkla bekliorumm 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷❤️ sağlıklı sıhhatli kavusun kuzum. Korkma sezeryanden hicbirsey hissetmiorsun keyfini cikar birde ben sana birsey sorucaktim bu odayi susletme bi organizasyoncu varmis sanirim orda sen onunla anlamismiydin
Mehtapkz Busem3535 saat kacta canm sezeryanin senmi sectim yoksa anestezi doktorunmu yoksa ahmet bwymi verdi saati
Busem3535 Karacamm haftasını kilosunu gelişimini herseyini baz alıyor bende tedirginim doktora guvensemde ilk kez gireceğim bı ortam rabbim yardımcımız olsun inslh
Busem3535 kalbiminpariltisi aynen avukatlığını yapıyorum Ahmet Bey’in burda bir sürü kadını farklı dusundurebilir yazdıklarıniz doktora uslub için gitmiyoruz sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşmak için profsyonllerle bu süreci tamamlamak istiyoruz. Ahmet beyinde üslubu gayet iyi pamuklara sarmicak bizi yani sonuçta günde 60 tane insanla muhattap ben doktorun emeğini ve başarısını konuşuyorum üslubu değil bir yerdede Ahmet beyden para alıyor heralde yazmışsınız üzüldüm sizin adınıza
kalbiminpariltisi Busem3535 😂😂😂😂 MEMNUN KALMADIM KARDEŞİM ZORLA ADAMI ÖVEYİM Mİ? Hem bundan sanane seni ne ilgilendirir resmen adamın avukatlığını yapıyorsun, istersen sen her gün git muayene ol ben memnun kalmadım önermiyorum oldu mu 😂
Busem3535 Mehtapkz ben sabah isyiyodum hep aç kalicagim için geceden oda kirmadi sabah 8 yatış 9 operesyon❤️