Bendenizanne Ylmaz evet çoğu isimlerin anlamı internette yazıldığı gibi değilmiş bu yüzden anlamlarıyla birlikte yazılmasını istedim ☺️ çok zor isim konusu hem içimize sinmesi, hem anlamının güzel olması, hem çevre etkisi, hemde soyadına uyması 🙄
Busracft Bendenizanne Hedil = cennetlik güvercinlerin sesi Erva = peygamber efendimizin halasının adı ve güzel kadın demek
Merve4305 İnstagramda isimler ve gerçek anlamaları diye bir sayfa var hem doğru anlamını hemde dini açıdan uygun olup olmadığını yazıyor tavsiye ederim ❤
Bendenizanne Hanifemir eliz söylemesi hoşuma gidiyor ama tdk da el izi, tekme atmak anlamına geliyormuş
Merve4305 Bendenizanne henüz cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Umay (bereket, şefkatli) yada Meva (yurt, sığınılacak yer, cennetin katlarından biri "cennetü-l Meva) Allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Eliserra05 Bendenizanne bende eliz istiyordum ama anlamsiz geldi anlamış. Elis ebkarar verdim güzel kokulu çiçek anlami
bebislerhakkinda Yabancı özentisi isimlerden (alin alisa elisaa eva mila liya vs kedi ismi gbi aynı )hic hoşlanmıyorum erkek olursa hakan kiz olursa inci olabilir
bastet bebislerhakkinda Eva, yaratılan ilk kadın demek aslında bizde Havva :) Ben kızım olursa Eva koymayı düşünüyorum yurtdışında yaşıyorum eşim türk değil ikimize de kolaylık olur diye :)
Mumofprincesss bebislerhakkinda aynen aynen katiliyorum. Yabancilar Bizim isimlerimize hic özenmiyor nedense Bakiyorumda bir merak bir merak bizimkilerde
desertrain Alis-sss ben kızım doğduktan sonra bu ismi ögrendım içimde kaldı o yüzden koyamadığım için 😞
bebislerhakkinda Alis-sss seni ilgilendirmez benim fikrim istediğim yere yazarım beğenmek zorunda değilim gerçekten kedi ismi gibi git sor büyüklerine
Mucizemiizz Alis-sss Hic takilmayin ,kizimin ismi Sare Lina 7′ sinden 70 ine herkes bayiliyor 85 yasindaki ananem.bile öyle güzel söylüyor ki.Herkes herseye bir kulp bulur İsimlerde anlamlarda o kadar güzel ki ben bayila bayila koydum önemli olan sizin kulaginiza hos.gelmesi dedim ya herkes Elestiriye çok merakli😌
Pamukbebegimm Bendenizanne Hafsa: aslan yavrusu demek.Ayrica ilk kadın sahabelerden Ömer Bin hattab in kızı ve peygamber efendimizin eşinin adı.Ayni zamanda Kanuni Sultan Süleyman in annesinin adı
burcuali38 Bendenizanne benim kızımın adı Alin Ebrar 🥰 Alin ışığın kaynağı, yükselen ışık demek. Ebrar dürüst insan iyi insan gibi anlamları var. Size de bi öneri olur belki 😍