Bendenizanne Merhaba kızıma isim arıyorum ama soyadımız çok modern isimleri kaldırmıyor 🤦♀️😁 yardımınıza ihtiyacım var💕
Esmaaoznn Bendenizanne Nehir düşünüyoruz biz 😇 Nehir isminin anlamı; bol su, ırmak, akarsu olarak açıklanmaktadır. Kız çocuklarına verilirken kullanılan anlamı da akarsu, berrak su, çok, bol, bereketli şeklinde olmaktadır.🌸
-Meyra Bendenizanne kızımın adı meyra ; ışıldayan parıldayan, güzelliği ve zekasıyla etrafını aydınlatan demek🥰
Serklajligebelik aysinzz Yanlışınız var . Şapkasız olan Ala: ala renkli demek Ama Alâ: iyi, yüce demek
minigin_annesi11 Bendenizanne ay ben de çok kararsızım ve tek isim koymak istiyorum aklımdakiler Eslem: Allah’a teslim olan Gökçe: Göğe ait semavi Meryem: iffetli ibadete düşkün Şuanlık Eslem daha ağır
desertrain Alis-sss ben kızım doğduktan sonra bu ismi ögrendım içimde kaldı o yüzden koyamadığım için 😞
Ylmaz Bendenizanne bende belinay koyacaktım. Anlamı peygamber çiçeği yazıyordu internette ama öyle değilmiş. İçimden Eslem, Hatice, Zeynep geçiyor
Bendenizanne Ylmaz evet çoğu isimlerin anlamı internette yazıldığı gibi değilmiş bu yüzden anlamlarıyla birlikte yazılmasını istedim ☺️ çok zor isim konusu hem içimize sinmesi, hem anlamının güzel olması, hem çevre etkisi, hemde soyadına uyması 🙄