0Annesi0 Kızlar fiyat bilgisi nedir ? Çipli ve normal aşılama fiyatları hakkında bilgisi olan bilgi verebilir mi ?
Deletedmom_78 0Annesi0 merhaba biz bin beş yüz tl ye yaptırdık eğer maddi durumunuz iyise direkt tüp Bebek yaptırın aşılama çok basit birşey
Nurkcy 0Annesi0 Ben devlette yaptırdım rapor çıktığı için iğnelere 500-600 gibi bişey ödemiştim. 2 kere yaptırdım. 2. Aşılamam tuttu çok şükür 😊
pelsin00 Bbetll Ünv. hastanesinde hemen yapmıyorlar diye biliyorum. Biz başvurduk ama androloji bölümünden rapor çıkması gerekiyor dediler, test vs yapıldı ama o bölüme randevu yok aylardır. Dolayısıyla raporu alıp tedaviye başlayamadık.
Bbetll pelsin00 benim doktorum oradan bizim hastaneye gelmiş. Ünv hastanesinde tanıdığım uzmanlar var yardımcı olacağım dedi henüz gitmedim işleyiş nasıl hiç bilmiyorum
babygst Leydyy ben çipli tüp bebek aşamasındayım doktor sperme yarış yaptırıyoruz dedi en hızlılardan seçiyoruz özellikle ileri hareket sıkıntılı olan kişiler bunu yaptırmalı dedi şans daha artıyor
Nurkcy 0Annesi0 Kasım Ayında yaptırmıştım. İstanbuldayım ben Sen nerdesin bilmiyorum ama Eğitim araştırmaların genelinde İnfertilite bölümü oluyor Tek şart korunmasız olarak olmazsa 1 yıl o şekilde başvurabiliyorsun.. Oraya gidince zaten bi evrak hazırlaman için liste veriyolar orda yapılacak testlerin yazıyo eşin ve sen yapıp topluyorsun bütün sonuçları götürüyorsun dosya açılıyorlar rapor çıksın diye ilaçlar için.. Sonra Gün veriyolar Adetin 3. Günü gidip başlıyorsun tedaviye.. Devlet olduğu için biraz prosedür oluyo tabi ama uyguna gelmiş oluyor.