kelebeketkisi34 1tazeannecik bende 14+5 az ayakta fazla kalsam yürüyşe çarşıya cıksam kuyruk sokumumun üstü belimin altı tam o ara cok agrıyor doktorum ortopedik ayakkabı giy evde terlik giyme dedi ama ayakkabım zaten yumusak ortopedik evdede terlik sevmem bide evde de iş yapsam ayakta kalsam topallayacak gibi agrıyor o kuyruk sokumumun üstü malesef
ary9595 1tazeannecik aynı durumdayım Biraz ayakta kalsam kuyruk sokumum cok agrıyor yürüyemiyorum canım
yldzdlb Bu bel ağrısının bebeğe Bi zararı var mı ben hayla çekiyorum dün misafirlerim vardı baya ayakta kaldım bel ağrım çok fazla oldu bebeğe bisey olurmu diye korkuyorum bilginiz var mı kızlar yardım edin lütfen
kelebeketkisi34 yldzdlb öyle durumlarda misafirler gittiktensonra ayak altıma yastık koyup biraz dinleniyorum uzanıyorum yani ilk üç ay bebek için çok yorulmamak gerek işk üç ay ve son üç ay korumak gerekirmiş bebeği🌸
Sinemesin 15+4 oldum geçtiğimiz cuma 15+2 yken öğrendim ve doktor bana da gösterdi o kadar net belliydiki küçük bamyam 😅 erkek olacak direk e bebeğe gidip bir şeyler aldım her şey çok güzel isim zorluğu yaşıyorum sadece ve ben de aşırı çilek yiyorum 🤭
Bektas-61 Kızlar bende 15+1 im ama aşırı karın ve kasık ağrım var karnım da büyüdü şimdiden normal mi acaba başka bu tarz ağrılar çeken varmı yanıtlarsanız sevinirim 😔