cokkasmabeabi hayallliiim hurma varsa mutlaka tek sayılarda yiyin adaçayı ahududu yapragi çayı için comel kalk merdiven in çık hareketleri de ise yarıyor bu arada suyun geldiği halde hastane nasıl geri gönderdi sizi
cokkasmabeabi hayallliiim Meryem Ana otu varsa evde ılık suyla bir leğene koyun Meryem suresi Araf suresi okuyun ya da açın o açıldıkça rahminiz de açılır doğum bitince sudan alınması gerekir yalnız. Siz de bol bol Rabbi yessir okuyun
Erva1234 hayallliiim ben sancimi evde çektim gttm suyumda gelmsti 8 cm acilmam vardı 1.30 saatte doğurdum inşallah sizinde acilmanz ilerlemiştir hemen dogurursnz kurtulursunuz
cokkasmabeabi hayallliiim beni direkt yatış yapmışlardı iyi oldu ogrendigim bidahakine suyum gelirse beklicem 😂 ama ikincide suyumu patlatır patlatmaz dogurmustum
[silindi] Lalrae ağrının şiddeti arttı mı acaba? Benimde sabahtan beri sancım var ama rahatsız edici değil
Lalrae [silindi] malesef artmadı sabah doktora gıttım nstde sancı cıktı ama hıssetmedım acıklık 2cm gerı eve yollafı suan 39+6 41+3e kadar beklıycez dedı moralım bozuk 4kılo dedı nasıl dogurucam ben ya gerçekten dayanamıyorum artık
hayallliiim cokkasmabeabi kuzumm yaptım ama ne doğum 🤣🤣🙈🙈Hikayemi yazdım valla Allah herkese nasip etsin
[silindi] Lalrae allah yardımcınız olsun ya insan günü geçtikçe hepten sabırsızlanıyor😵💫 Bende şimdi kontrole gidiyorum, sabahtan beri kasıklarımda sancı var ama şiddeti çok rahatsız edici değil🤷🏼♀️ 41+1im bakalım ne diyecek 😑
[silindi] Lalrae açılma 1 cm 1 haftadır değişmemiş🤷🏼♀️ bugün tetikleyici muayene yaptı genelde işe yarıyor bu gece doğum olabilir dedi😅 Ama doğum olmazsa salı yada perşembe fitil ile doğumu başlatalım diyor. Doğum olmazsa perşembeyi bekleyemen sanırım tedirginim kakasını yapmış mıdır diye🧐
Lalrae [silindi] yaaa bızım bebekler nıye boyle nazlı çıktı 🥹 bencede başlat artık bende sırf oyuzden tedırgınım bıde antıbıyotgım ıshal yaptı bagırsaklarım cok kötü buşekılde doguramam bıle biran once duzeltmem gerek antıbıyotıgı bıraktım mecbur
[silindi] Lalrae bu gece de gelmezse yarın başlatacağız galiba🤷🏼♀️ sürekli hareket ediyor mu tuvaletini yaptı mı diye tedirgin geziyorum 😑