Yeniannis_ minikoglumuz aradığım soru ve cevaplar bende hiç rahat uyuyamıyorum bu ara sabah kalkıyorum ne tarafa dönüp yattıysam o kalçam kemiğim ağrıyor acaba ne yapmak lazım ya Karnı destekleyen bi şey mi koymamız lazım acaba ya altımıza
SaHil_Hayat Derya183 canım benim de öle o normal arada sert olur arada yumuşar yumuşak olması bi açıdan daha iyi dedi doktorum çatlama konusundan
SaHil_Hayat Derya183 canım merhaba 👋 doktordan çıktım da aklıma geldi 🤭 hissetmemeniz de normal diyor o sıra uyuyordur yada canı vurmak istemiyordur bunlar korkulacak şeyler değil dedi karnın acımasının sebebi de kafası midemde ayakları da tam idrar kesesinin üstünde olduğu için geriliyor bu da acımaya sebep oluyor dedi
Melisssssss 19 20 Mayıs bakalım ne zaman gelicek minik hayırlısıyla sağ Salim gelsinde önce sonra aramayalım
Kahyaasena Mucizem33 heycan degilde korku var bende 😢 normal doğum dan çok korkuyorum arka tarafta makat da hamilelik den bide zorlamaktan kendimi tuvalette damar şişliği oldu basur gibi normal doğum da dahada büyüyebilir ikindikca ameliyat gerektirebilir mis o yuzden korkuyorum sezeryan yaparlar inşallah
Bsraynglozkn 36+2 haftalığım , göbeğim iyice aşağıya indiii🙈🙈🥹 cuma günü doktor kontrolüm var normal doğum düşünüyorum ama ne zaman bebiş gelir bilmiyorum bana kalsa heran doğuruyorum😂
Aynenkanka Mucizem33 heyecan zirvede çok özledik oğlumuzu doğsa da sevsek diye bekliyoruz 🥹🥹 3 mayıs görünüyor bizim de
Melisssssss Ecemsuakpolat_ artık zor uyuyorum dönmelerim azaldı tekmeler hissediyorum uykumda öyle geçiyor
Mrsyesil94 Selisscee benim tamamen aynı durum çok kötü sol kasigimda ayağı bebisin..sola dönüp yatmak işkence ve 1 aydır bu halde dönmüyor da sizinki inşallah döner