Kahyaasena Mucizem33 heycan degilde korku var bende 😢 normal doğum dan çok korkuyorum arka tarafta makat da hamilelik den bide zorlamaktan kendimi tuvalette damar şişliği oldu basur gibi normal doğum da dahada büyüyebilir ikindikca ameliyat gerektirebilir mis o yuzden korkuyorum sezeryan yaparlar inşallah
Mucizem33 egesmommy masallah ya benim kizim da hic böyle olmadi gerçi 10 sene oldu ama erkekler cok hareketli sanirim
Derya183 SaHil_Hayat merhaba bende 28 haftadayim 2 gündür hareketleri çok az sola yatıyorum yine hissetmiyorum fazla sende de mi böyle
Selisscee Benimde mayıs başı gözüküyor doğum nasipse , makat geliş ayakları kasigimda sürekli hareketli fakat alt tarafıma fln vuruyor sizler de de böyle bir durum var mı bazen canımı acıtıyor hatta
egesmommy Selisscee bende hep kasıklarımda hissediyorum hareketlerini ama şu haftalarda çokta sorun değil doğuma yakın haftalarda baş gelir olması gerekiyormuş
Mrsyesil94 Selisscee benim tamamen aynı durum çok kötü sol kasigimda ayağı bebisin..sola dönüp yatmak işkence ve 1 aydır bu halde dönmüyor da sizinki inşallah döner
Ecemsuakpolat_ Ay kızlar ben 27.haftadayım ben de aşşağıda hissediyorum ve az hareket ediyor kızım şu aralar
sewal-065 Benimde mayıs 20 görünüyor bebeğim baş geliş şuan ama ben sezeryan olacağım normal doğum yapacak cesaretim yok ya😨
SaHil_Hayat Derya183 evet aynı şekilde korkuttu hatta dün beni baya sonradan hissettim rahatladım bugünde öyle zor hissediyorum
Derya183 SaHil_Hayat bende korkuyorum ya az az kıpır oluyor sonra bı sure hiç oynamiyo önce çok dönerdi vururdu tedirginim açıkçası birde karnım ara sıra titriyor gibi oluyor
SaHil_Hayat Derya183 canım benim de öle o normal arada sert olur arada yumuşar yumuşak olması bi açıdan daha iyi dedi doktorum çatlama konusundan
minikoglumuz 27 haftaligim normal şartlarda mayıs 21 görünüyor doğum. Geceleri sakin gündüzleri dönüyor ediyor ama güçlü değil ve sol kasik göbek altı genellikle hep hareketleri aşağıda olması beni korkutuyor bu haftalarda herkes yukarıda hissediyor benim oğlan mi yerini sevdi anlamadım ki