mrsperaa Shebaby evet canım ben çok net hissediyorum özellikle geceleri sırt üstü yattığımda aşırı derece de tekmelerini hissediyorum kasık ağrım olmadı sadece dün yataktan kalkarken ani hareket ettim ondan kaynaklı oldu dün
Shebaby mrsperaa ilk gebeliğin mi canım ya bende kafama taktım neden hissetmiyorum hala diye yarın tam 19. Haftam oluyo
mrsperaa KayraKuzusu tabikide öyle gerçekten kilo alma taraftarı değilim ama yine de bi kafama takılmıyor değil 😀
KayraKuzusu mrsperaa yok yok takma kafana kuzum kilo aldırmayan faydalı besinlerden tüketirsek hiçbir şey olmazz
Vusaleeee KayraKuzusu 74 kiloyla hamile kaldim 37 haftalik 82 kiloyum su an iki gun sonra sezeryan olucam bence guzel kilo almamak
KayraKuzusu Vusaleeee harika gerçekten allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn bende şuan o5 kiloyum 18. Haftadayız doktor 92 olmamı istiyor en fazla inşallah aşmam o sınırı
monagra Daisy0000 zayıf olduğunuz için zaten hızlı kilo almanız beklenir ve normaldir, benim eltim diyetisyen, hem oradan biliyorum hem de o kendisi aynı sizin gibi bir kiloda hamile kalmıştı ve doğumdan sonra hemen 8-9 kilo birden verdi
Daisy0000 monagra İnşallah bende sağlıklı ve hızlı kilo verebilirim,aslında görüntümde hala kilolu bir görüntü yok ama ben biraz takıntılıyım sanırım 😞🙃
Aynenkanka mrsperaa süper daha ne olsun 🫠önemli olan bebeğin kilo alması zaten son aylarda ister istemez alınıyormuş
Arzerskn mrsperaa bende beşinci ayın içindeyim 2 kilo almıştım 17. Haftada kontrole gittiğimde 1 kilosunu geri vermilim ama bebeğin gelişimi gayet iyiydi doktorumda sıkıntı olmadıpını gayet iyi beslendiğimi söyledim hafta içerisinde yediklerimi anlattım evham yapma zaten bu haftalardan itibaren hızlı gelişiyorlar yani bın aylarda kilo alımımız başlıyor dikkatli ye sağlıklı beslen fazla kilo almak önemli değil içini ferah tut yani🙏
ArvenMom mrsperaa 24+0 +4.5 kilo ile devam ediyoruz şuan bebek sağlıklıysa eğer kilo almamak sorun değil bebeğin alması yeterli 🥰