mrsperaa Kızlar merhabalar 5 aylık gebeyim 5 aydır sadece 2 kilo almışım kendim bebeğimin en son kilosu iyiydi ve 3 gün de önceydi 17. Haftada gitmiştim doktora haftaya tekrar kontrolüm var. Kendimin kilo alamaması biraz tedirgin ediyor beni nedense ☺️
Serap05 mrsperaa ne güzel ben 10 kilo aldım 23+4 ve iğne kullanıyorum böyle devam ederse günde iki kez yapacam eğer Bebek iyise bir sıkıntı yok
Slxkldk mrsperaa canım ben de öyleydim şimdi 24 haftayım 5-6 kilo oldu ama yine de kilom çok az. Sonuçta bebekte sıkıntı yok dert etme bence
AyFa1608 mrsperaa ne güzel kızz dh ne istiyon 😅 bende o haftalarda 3 kg falan almıştım. 7.aydayım bu aralar çok hızlandı kilo alımım boğazım da hiç durmuyor napcam bilmem ileriki haftalarda tutamıyosun zaten kilo alımını 🤭
KayraKuzusu Bende 18 haftalığım 2 kilo aldım normal şartlarlarda kilom vardı çok kilo almamak iyi oldu benim için😇
Vusaleeee KayraKuzusu 74 kiloyla hamile kaldim 37 haftalik 82 kiloyum su an iki gun sonra sezeryan olucam bence guzel kilo almamak
monagra Daisy0000 zayıf olduğunuz için zaten hızlı kilo almanız beklenir ve normaldir, benim eltim diyetisyen, hem oradan biliyorum hem de o kendisi aynı sizin gibi bir kiloda hamile kalmıştı ve doğumdan sonra hemen 8-9 kilo birden verdi
mrsperaa Slxkldk Anladım 5 aydır sadece 2 kilo alınca bi tedirgin oldum çünkü normal vücudum kilo almaya meyillidir ☺️
Tubag1 mrsperaa şuan kaç haftalıksınız bende 5 aylığım yani 20 haftalığım 5 kilo aldım bebeğinizin kilosu ne kadar
butterfly35 mrsperaa bende 4 ay sadece 2 kilo almıştım nolduysa bir anda oldu kayınvalidem de falan da kaldım orda çok yedim 23+2yim 6 kilo almışım. Doktorum kiloyla ilgili hiç bişey söylemedi ama ben ekmeği azalttım tam buğday ekmeği yiyordum zaten lifli diye. Toplamda 12 13 kilo alabilirsin dedi bana doktorum. Seninde gayet normal bebek iyiyse sorun yok ❤️
mrsperaa butterfly35 Bana da doktorum kiloyla ilgili hiçbişey söylemiyor 12 kilo normal dedi kilon herseyin iyi diyor ☺️ Teşekkür ederiiim
Lazz61 mrsperaa ben 5. Ayıma kadar 6-7 kilo vermiştim almak şu yana dursun. Stresli üzüntülü gebelikti benekte hep 1 hafta bazen 11 gün geriden geliyordu. Önemli olan sağlığı ve hiç bir sıkıntısı yok 32+3 oldum çok şükür. 5. Aydan sonra 10 kilo aldım 🙈 bebişte aman aman bir alış yok kendime almışım heralde. Yarın kontrol var bakalım kaç kilo olmuşuz eğer bebiş yine kilo almamışsa valla salcam gitçek yani 😂 takma kafana bünye ile alakalı diğer postlara bak hiççç kilo almayan bebişi kilo alan nice arkadaşlar var 👍
mrsperaa Tubag1 20+4 haftalığım en son 17. Hafta da gittiğimde 190 grdi haftaya gittiğimde öğrenicem tekrar kilosunu
defneemom mrsperaa 34 haftaligim 4 kilo 300gram aldim. kizim 2200gramdi 33. haftada, haftasiyla uyumluydu. siz kilo almayinca bebek almiyor diye bir sey yok
Shebaby mrsperaa canım ben de haftaya 5. Ayıma giriyorum bende 2 kilo aldım ama bebek saglıklıysa bence takılma doktorum da öyle demişti yalnız benim geçen hafta kasık ağrım oldu senin nasıl ilerliyor bir de bebeğini hissetin mi ben daha hissedemedim
mrsperaa Shebaby evet canım ben çok net hissediyorum özellikle geceleri sırt üstü yattığımda aşırı derece de tekmelerini hissediyorum kasık ağrım olmadı sadece dün yataktan kalkarken ani hareket ettim ondan kaynaklı oldu dün