AzraFarah Kızlar bugün e bebekte depend 57 TL’ye geldi bilginiz olsun, şampuan deterjanlarda indirimde
Bebeginehasret AzraFarah pisik kremi sebamed 90 tldan 65 e dustü, jonsons baby bebek yagida 300 ml 55 tl dan 40 tl ya düştü canm
AzraFarah Lazz61 ben sezeryan oldum depend almamıştim bana hasta bezi takmışlardi hastanede o bile ne kadar rahat ettirdi anlatamam,o yüzden depend çok gerekli bişe,yine tercih sizin
Lazz61 AzraFarah hasta bezi yada 5 numara çocuk bezi kullandım hep kuzum çok rahattı kilot şeklinde olursa daha rahat ederim diye değen alacaktım terletiyor dediler. Hasta bezi gibi kıvırsak olmuyor mu 🙈
MrvRmzn Lazz61 ben dikişler e gelecek yeri kesip kullandım. Doktorum da giyme demişti ama çok rahattı bende kesip kullandım
AzraFarah arirangg normal doğumda da lazım olur diye düşünüyorum bilmiyorum onu,ama ben sezeryan olduğumda hasta bezi kullanmıştım, depend daha rahat olur
melikessuuu littlemiracle_ depend dikişlerin üzerine denk geldi mi canım kulanımını nasıl yaptın? benimde sezeryan olacakta
Ozlemiskndr arirangg 64 kg 33 haftalık şuanda L aldım o yüzden ama kanamana bağlı en fazla 4 5 tane kullanmıştım sızma olmasın dersen hepsini kullanırsın bitirmek için oda
nur34_ AzraFarah ben yenidogan takimlari aldim dun kizjma bitanesini iade etmem lazim cok fazla geldi degisim yapip anne urunleri alınabiliyor mu biliyomsn hic cnm