Nmtt 16 hafta 4 günlüğüm hala bulantılarım devam ediyor prilam kullanınca iyiyim bırakınca tekrar kusuyorum benim gibi olan var mı kaçıncı haftaya kadar prilamı kullandınız
Ebrarkubra Nmtt benim aşırı derece mide bulantısı oluyor şu dahi içemiyorum prilam verdiler 3 gün kullandim akşamdan 2 tane aldım ilk gün mide bulantısı geçti ama ikinci günden sonra hem yan etki yaptı hem mide bulantilarim devam etti bende bıraktım
kevserky Nmtt valla 20 haftalık oldu hala gece yatmadan içiyorum 2 tane içiyorum bire düşürdüm idare ediyo beni. Hiç içmeyince çok fena oluyom. Ne zaman geçer bilmiyom
Nagihanbyksy Bende 16+4 haftalığım . 2 haftadır bulantılarım azalmıştı ilacı bıraktım kullanmayı ama bazı günler bulantı oluyor o zamanlar akşamdan 2 tane alıp yatıyorum .
int34 kevserky 36 haftalığım 🫢 İçmediğim de miğde bulantısından kafa mı kaldıramıyorum doğurana kadar devam 😅
havvaana Nmtt ben yeni doğum yaptım nerdeyse doğurana kadar kullandım desem yeridir son 1 2 ayda kullanmadım. Zararı yok onun içiniz rahat olsun
Oznur-96 Nmtt 22+6 günlüğüm ilaç içmediğimde fenayım bazılarının gebelik sonuna kadar devam ediyomuş canım
Emineclk Iremnurrmemis23 bende ayniyim bi birakiyim dedim bide işteydim bütün gun cıkarmakdan helak oldum bu gidisle sonuna kdr kullanacagım dşdşsşsisi:)))
Orucu12 Nmtt 9+4 bende aynıyım serumlar bile gecirmiyor ilk hamileleiğimde bu kadar yaşamamıstım insan basına gelmeyince anlamıyormus cok zor çalısıyorum ama nasıl gun baslıyor bitiyor bilmiyorum cok zor
Mediha99 Arkadaşlar ben de öyleyim 2 gündür ilacım bitti ilk kutusu içmeyince bir şey olmaz dedim ama gün boyuna yayıldı hiç duramıyorum şuan ilaç reçeteli mi yoksa eczaneden gidip alabilir miyiz
Smootie Nmtt benim 20. Haftaya kadar aşırı bulantım oldu 8 hafta-20 hafta arası ful prilam dr kullandım ki sadece hafifletmişti kusmalar falan devam ediyordu sabah ve aksam iki tane iciyordum. Şükür 20 den sonra kusma olmadı