Elifakbasyesil Adetin 5. Gün gecikmesinde öğrendim . Stres yapma çok etkiliyo. Kendini rahat bırak ve ani yaşa inan o zaman daha hızlı hamile kaliyosun inşallah hayırlı haberler alirsin🌸
arirangg ldmzki Hayır, oluyor diyenler de var ama bence psikolojik. Adetten 3-4 gün önce ancak olur belki o da
irem01 Kızlar benim de bugün adet günü. Hiç adet belirtisi yok. Dün test yaptım negatif. Hiç gecikmem olmaz normalde. Adete bir gün kala negatif olup Sonradan çıkma ihtimali var mı sizce?
Nursaygi Busenazzzzzz 11 gün varken çıkıcanı sanmıyorum çok erken gibi ben 3 gün varken yapmıştım çok çok silikti. ☺️
Busenazzzzzz Seyma65 ya öyle mi peki belirtilerin var mıydı ??? benim şu an sanki göğüs ağrım var gibi. Şöyle bi şey de var ben adetime yakın hep göğüslerim ağrır 🥹🥹🥹
melek79 Busenazzzzzz adetime bir hafta kala rahatsızlanmıştım acile gittimizde gebelik testide yaptılar fakat çıkmamıştı kanda ama adetim bir gün geçince ben evde test yaptım pozitif çıktı. Yani o ay gebeymişim kanda bile çıkmamıştı
Patito__ Busenazzzzzz adete 11 gun kala kanda bilencikmaz bn adete 11 gün kala yumrtladm o donemde bile olablrsiniz
aysu-citak98 Busenazzzzzz canım ben sabah test yaptım aşırı silik çıktı varla yok arası gibi o yüzden haftasonuna kadar tekrar beklicemmm bakalım haber ver dediğin için yazıyorum ☺️
Bltdilek aysu-citak98 merhaba adetinize kaç gün var ? Silik çıktı demişsiniz . Bir de yumurtlamadan kaç gün geçti ?