_almirasmom Tubican 38+0 oluyo canım ama ultrason da bebek 1 hafta onde , normalde 12 martta yapcaktı 39+2 oluyordum doktor kafa yapısı gerıden gelıyo dıyınce 1 hafta erkene cektı
Tubican _almirasmom bende o tarihte istedim de canım ama erken olur dedi küvete girmesin bekleyelim dedi 39 bulsun
Hayalmi Pamukbebegimm 34+5 martın ilk haftası sezeryan Allah izin verirse 3. Gebeliğim ama ikisi yaz bebeğiydi kolaydı hem mart hemde Antalya havası olunca incemi koysam kalınmı bilemedim ara mevsim bebeği çok zormuş 😁
Pamukbebegimm Hayalmi benim oğlumda Mayıs 15 dogumluydu 1 aylık olmadan çıtçıtlı body ile geziyordu 😅 bakalım bu nasıl olacak kadife takımlar kalın battaniyeler inşallah usutmeyiz Ankara ayazında 😂
_almirasmom Tubican 36 da dogarsa kuvez canım 37 haftalıkken cıger gelısımk tamamlanıyo tamamen 38 de gırme ıhtımali %0
Pamukbebegimm Meltem8787 belirsizlik çok kötü gerçekten 😔 Rabbim hayırlı zamanda en güzel şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
Pamukbebegimm Pnr60 of kesinlikle bende öyleyim.Daha iki hafta öncesine kadar full enerjiydim şuan bitik durumdayım😮💨
Umrangunes _almirasmom benim kuzenim ve yani daha bi arkadaşım 36 haftalik dogum yaptılar arkadasimin bebegi 3800 gr dogdu saglikla ikiside kuveze girmedi kilolari iyiydi solunum sıkıntısı olmayinca kuvoze girmiyor sanirsam
Hazalert Pamukbebegimm 33+4 haftalığım preeklemsi sebebiyle sanırım martın ortasından sonra olacak doğumum. Kıyafetleri yıkadım ama henüz ütülemedim çanta hazır değil bu haftaiçi artık nasipse hazırlayıp kapatıcam:)
Zeynep_Defne Hazalert bende de aynı durum var.33+3teyim,erken doğum olursa diye çantalar hazır.tansiyonumun çıkmaması için devamlı uzanıyorum.
Lazz61 Pamukbebegimm 33+2 den selamlar 🌺 çantamız hazır yarın randevu var 3. Sezeryan olacak gün verir diye düşünüyorum. Herkes sağlıcakla kucağına alsın mis kokulu bebişlerini
Mommm03 Pamukbebegimm bende zorlamadan yapacağım temizliği mutfak dolabının flan kapıları falan sildim bi cam fln yapılacak2 yaşında kızımla zorlada olsa mecbur yapicam
Pamukbebegimm Mommm03 benimde annem gelmek istiyor temizlik yapmaya ama kıyamıyorum o da hasta dizleri ağrıyor.Esim normal calissaydi beraber yapacaktık bakalım kismet
Mommm03 Pamukbebegimm Bnmde kaynanam gelecem dio ben istemiyorum kıyamıyorum eşimle hasta olmasaydik temizlik yapacaktık ama yalan oldu biraz daha olduktan sonra artık