Meli21 Pamukbebegimm hazirim ama degilimde hahaha tasinmamla dogurmam ayni günlerde bakalm bebis nezaman gelmek isticek yani ne odasi hazir ne düzeni herseyi paket halinde bekliyor🥴😂😂
Pamukbebegimm Meli21 Allah yardımcınız olsun ben normal ev işini zor yapıyorum bu halde bide taşınmak çok çok zor 😮💨
Pamukbebegimm belinay41 benim ilki sezaryen olduğu için buda zorunlu olacak ama öyle olmasaymis da sezaryan olacakmış galiba çünkü çok iri diyo doktor ☺️
belinay41 Pamukbebegimm hayırlısıyla gelsin inşallah kilolu olsun sezeryan olsun boşver sağlıklı doğsun yeter 💕
Pamukbebegimm Mommm03 ben ev temizleyemedim temizleyebiliceğimi de sanmıyorum eşim depremden dolayı 12+12 çalışıyor ve 6 yaşındaki oğlum biz temizlige başlamaya çalışınca evi yine dagitiyo bıraktım artik😓
Mommm03 Pamukbebegimm bende zorlamadan yapacağım temizliği mutfak dolabının flan kapıları falan sildim bi cam fln yapılacak2 yaşında kızımla zorlada olsa mecbur yapicam
Yenidenanneoluyom Pamukbebegimm günümüz aynıymış ama bana henüz sezaryen için tarih verilmedi. Az önce bütün kıyafetleri yıkadım astım daha hiç birşeyi hazır degil😂 bu hafta içi tamamlarım inşallah🥰
Pamukbebegimm Yenidenanneoluyom bizim de kesin tarih yok ortalama bu tarihte olur dedi ama cuma günü gittiğimde de bebek 2 hafta önde gidiyor daha erken olabilir dedi bakicaz artık 🥰
Umrangunes Bende bugun bebişin kıyafetlerini yikayip kurutmaya atiyorum haftaya da valiz hazirlayacagim inşallah 34. Haftadayim 🥰
KumsAlyaa Umrangunes Bu hafta çantamızı hazırlasam mı canım ne olur ne olmaz 34+1 ilk gebelik bilemiyorum nasıl olacak doktor sezeryan olursa 21 Mart dedi
Meltem8787 37 haftalık olduk sağlıkla gelsin inşallah. Normal sezeryan hiçbişi belli değil. Belirsizlikler endişe verici. Rabbim bi yoluna koymuştur diyorum. Geceleri uykusuz huzursuz. Allah’ım bi an önce sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲
Pamukbebegimm Meltem8787 belirsizlik çok kötü gerçekten 😔 Rabbim hayırlı zamanda en güzel şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
KumsAlyaa Pamukbebegimm 34+1 Allah nasip ederse Mart 21 den sonra sezeryan olacağım gibi bende herşeyi yıkadım ütüledim acaba çantayı ne zaman hazırlasam diye düşünüyorum bu hafta hazırlasam sorun olmaz herhalde
Eceecim Pamukbebegimm 33+3 herşeyimiz hazır ☺️ hastane çantama sadece pijamalarımı ekleyip kapatıcam. Normal doğum gibi göründüğü için tarihimiz belirsiz 🥲
Umrangunes KumsAlyaa valla ben hazirlamayi düşünüyorum hazir beklesin aklimdan ciksin o da cunku erken gelecegi tutat bişey olur kuzenim 36. Haftada dogum yapmıştı çünkü bi de son zamanlarda ugrasmak daha zor olur sanirsam
_almirasmom Tubican 38+0 oluyo canım ama ultrason da bebek 1 hafta onde , normalde 12 martta yapcaktı 39+2 oluyordum doktor kafa yapısı gerıden gelıyo dıyınce 1 hafta erkene cektı
Pnr60 35+3 mart 23 ama sezeryana giriyoruz 🥰 ay sonu gün verilicek , hastane çantam yarı hazır bi üşengeç lik var üzerimde ağır ağır yapıyorum 😂 beyin olarak hazırım ama beden olarak yorgun çökmüş bunalmış şişmiş öfffff 😂
Pamukbebegimm Pnr60 of kesinlikle bende öyleyim.Daha iki hafta öncesine kadar full enerjiydim şuan bitik durumdayım😮💨