Busegndgdu Kyy01 canım bende anlamadım ama arkadaşında dediği gibi açkende tokkende hep böyle karnımm bende bı anlam veremedım göbekmi bebek mi gaz mı😂
cokkasmabeabi Kyy01 ikinci üçüncü gebelikse hemen pirtliyor göbek. 53 kiloyum 8 haftalığım sadece 1 kilo aldım ama ilk gebeligimin 4.ayindaki gibi göbeğim var
3kuzuAnnesiyim Busegndgdu ikiz mi ilk gebelik mi. 13 haftaya gore o bebek dgl canim göbek:) benim 3. Gebeligim 19 haftaligim karnim o kdr dgl
Eluf Busegndgdu 13 haftalik göbek bu kadar çıkmaz ki canim benim gibi gobeklisin ve göbeğe göre banada erkek dendi ama kizim geluyor🥰
Busegndgdu esmerella37 atmıstım canım sana keseyı adım gıbı emınım kız demıstın bakalım doktor daha tahmın bıle yapmadı😃
nrkrkc esmerella37  Görünüyor mu bakabilir misin canım
Asliormanci Busegndgdu 13 haftalığa göre sanki gaz göbeği gibi yada ikinci gebeliğiniz mi acaba karın şeklinden cinsiyetin çok önemi yok bence benim kızım olacak dik dik karnım
miniklokumunannesi asel_asl bence tamamen yapısal bişey bu karın kaslarınızın esnekliğiyle alakalı bi durum benim 23 haftalık hala bukadar bile değil tamamen yapısal oldugunu dusunuyorum😊
miniklokumunannesi Busegndgdu bence erkek gbi benimde 23 haftadayım bunun biraz daha kucugu ama ortada boyle yanlarım hep boş duruyo bazen cocugun hareketine bağlı sağda veya solda şişlik dolgunluk olabiliyo ama genelde ortada😊
Busegndgdu miniklokumunannesi bende anormallik var gaz galiba şuan aklıma takıldı bak göbekmi bebekmi😃