Lelizcim Ahh bide beni düşünün kocam tutturdu erkek olursa ezel koyucam diye 🤦🏼♀️ dizi aski bitirdi biziiii 😂
Esraliiii Lelizcim ezel mi 😅bu ismin tek yakıştığı kişi kenazn imirzalioğlu küçücük bebeğe ezel olmuyor 😅benımkıde hasan olacak
usenmedimyaptimbirvelet Lelizcim sorma ya benim çocuğumu 6 ay boyunca ezel diye sevdi diğer çocuğumuzda kız olursa eyşan diye sevecekmiş falan kafayı yedi adam🫣
Babyykmz momyy__ keske bastan bu sekilde anlasmasaydiniz ben asla riske atamam. Unisex bi isim bulmustum sevgiliykenden beri soyleye soyleye beynine kazidim esimin 😅 kizda olsa erkekde olsa onu koycagz 😅 erkekler biraz inat oluyor nasl vazgecicek bilmem 😑
Kalbiimde2can Timur, Türk - Moğol İmparatorunun adı olması sebebiyle Türkler için önemli bir isimdir. Türkçe kökenli olan Timur ismi erkek ismidir ve güçlü bir karakteri temsil eder. Timur isminin diğer anlamları saadet, ünlü soy ya da mutluluk demektir.
arastiricianne Kayaderler ne zaman bi efecan duysam videoda gözlerini bir tuhaf yapan cocuk gelio aklıma 🤭😂😂😂
Kalbiimde2can Hic dalga gecilecek bi isim degil bence gayet güzel Bu ara hep ayni isimlero duyuyoruz görüyoruz zaten bütün cocuklar ayni isimli olacak nerdeyse timur benim kulagimada cok güzel geldi ve ayrica timur diye bir tanidigim var cok efendi saygili merhametli her ise hic düsünmeden kosar
momyy__ Kalbiimde2can vazgeçmezse yapacak bişey yok öyle anlaştik haftaya cinsiyetimiz belli olur bakalım hayırlısı
Kayaderler Kalbiimde2can hadi sizinki yine ilkiyle uyumlu benim ilk oğlumun adı kaya ben kayra olsun istiyorum mesela 😂
Kalbiimde2can Kayaderler Yanii haklisiniz kaya ve efecan dogrusunu söylemek gerekirse hic olmuyor ama eminim siz bi ortak noktada bulusursunuz kadinlarin gücüne inaniyorum 💪🏼😅😅😅
arastiricianne Kayaderler normalde çok güzel bir isim ama işe o çocuk zihnimize kazındı yeni nesil bilmeyeceği için sorun olmaz bence 😂😂😂😂
Kayaderler Kalbiimde2can bu sabah kahvaltıda biraz yokladım ama gönül koyarım buna da karışırsan dedi 😂😂
Kyy01 Nis keşke bilseydin dalga geçilecek bı isim olmadığımı da bilirdin aynen işim gücüm yok linç etmek için yer arıyorum neyse ya iyi günler
Hazal44 momyy__ merak etme doğuma kadar o isim değişir bizimki neler neler söyle bir sürü isim buldu hep en son abisinin ismini koyucağını söyledi şok oldum yusuf kağan dan murat kağana geçtik
Kalbiimde2can momyy__ herkesin begendiyi farkli iste benim hosuma gitti 😅 hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah🤲🏻🌸