momyy__ Kız olursa sen erkek olursa ben koyarız diye anlaştık ben dün kız ismini kafamda netleştirdim kızım olursa ismi Ezgi olcak kendisi de erkek ismi bulmuş Timur olcak diyo hiç beğenmedim ve asla istemiyorum napcam ya vazgeçirmem lazm şu adamı
Belacivciv momyy__ Kötü bir isim değil ki. Ezgiyi de kocanız beğenmeyebilir. Baştan o şekilde anlaşmayacaktınız o zaman🤷🏼♀️
EsenCebeci momyy__ bu konuda eşlerin anlayışlı olması laızm. Erkek olursa sen kız olursa ben koyarım deseniz bile diğer eşin de düşüncesi ortak kararı alınmalı. Sonuçta çocuk ikinizin. Çok şükür bu konuda eşim çok iyi
Deletedmom_106 momyy__ yani oğlum olsa asla düşünmeyeceğim bi isim. . Farklı Önerilerle gidin Alparslan Selim Fatih bunlar gbi.zamanla uzaklaşacaktır Timur dan
Seyma06 Nis anlamıni nerden baktınız acaba aksak diye çok merak ettim 😁 koskoca demir anlamina gelen ünlü soy yiğitlerin başı anlamına gelen bir ismi aksak diye nerden baktınız
Kyy01 Nis Timur kim biliyorsunuz dimi beğenmemiş olabilirsiniz tabi de öyle bir insanin ismiyle dalga geçilecek ne var anlamadım ayağı aksak olabilir bu bazı şeylerin önüne geçemez büyük bir insandır Timur
Nis Seyma06 timur degil lenk aksak demek ay yemeyip icmeyip nerde kimi linclesem diye postlaramı bakıyosunuz
Seyma06 Kyy01 Allah insanlara güzel ahlak nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsın eğer bir anneyse bu sekilde isim ile dalga geciyorsa onun cocuguda ayni olur zaten
Kyy01 Nis keşke bilseydin dalga geçilecek bı isim olmadığımı da bilirdin aynen işim gücüm yok linç etmek için yer arıyorum neyse ya iyi günler
Summerwine momyy__ ben böyle tarih büyüklerinin ismini seviyorum ya Timur da tarihe adını yazdırmış biri tabi siz beğenmiyorsanız eşinizle konuşun ☺️
arastiricianne Kayaderler ne zaman bi efecan duysam videoda gözlerini bir tuhaf yapan cocuk gelio aklıma 🤭😂😂😂