Fatmasnny Aminea benim ilk vajinal ultrason 5. Haftada keseyi görmek için yaptılar sorun olmadı. 6. Haftada da kalp atışını dinlemek için yine vajinal ultrason yapıldı
fatmanurkantar Aminea hiçbir sıkıntı olmaz 12ye kadar bende vajinal oldum ama siz muaneye giderken çok su için idrarınıZ böyle ucunda olsun o zaman görünme ihtimali çok ama çok yüksek siz deneyin olmazsa baktırın hiç korkmayın doktorlar en iyisini biliyor emin olun
Dilekkkk Aminea canım ben en başından beri 10 kez belki daha fazla baktırmışımdır bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
Kanarya Aminea 5.haftamda keseyi görmüştük, 6.haftamda kalp atışlarını vajinal ultrasonla duyabilmişti doktorum. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadık, şuan 36haftalığız. Zaten sıkıntı yaratacak durum olsa doktor risk almaz.
Deletedmom34 Aminea Bizim de 6.hafta da kalp atışı duyulmadı alttan baktı zaten Zarar verecek bir şey olsa doktor yaptırmaz yasak olur yani kimse kullanmaz. Kimsenin lafına bakma herkes bir şey söyler doktor zaten zararlı olsa neden yaptırsın ki