Dorukkusumm _almirasmom benimde başıma gelmişti aslında 29.haftada bebeğin kafası 33le uyumlu demişlerdi
Edda28 Dorukkusumm yani sadece baş ağrısı ve bel ağrısı oluyor ama sonra geçti benimki bazılarında kalıcı oluyormuş bir kaç ay bünyeden bünyeye değişiyor heralde etrafımda olanların hepsi sadece bir hafta ağrı çekti
KayraKuzusu Dorukkusumm allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin😇 Doğum tarihinize bayıldım cok hoş 🩵
Xjx Dün spinal sezeryanla doğum yaptım herkes muhakkak söylemiştir ama ikisi bir arada kahve ve bitter çikolata ye bol bol
poncikanne53 Dorukkusumm 39 haftalığım bizim de Allah nasip ederse 20 şubat sezeryana gün verdiler 🤰🏻
mmiraclee Dorukkusumm sağlıkla gelsin aynı günü istiyorum ben de 13.03.2023 ama bayağı erken vermiş günü doktorunuz ne güzel sizinle aynı gündeyiz daha benim doktor vermedi 🥰
Dorukkusumm mmiraclee bana kalsa 03.03 istedim ama 37 hafta diye vermedi doktorum ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi bende 3lü bişey olsun istedim illa 😊😊🥰🤦🏼🌸
Berivann58 mmiraclee anladım canım 38 olduktan sonra yapabiliriz dedi ağrılarım baya sıklaştı zorlanıyordum kilosu da güzel o yüzden o tarihe karar verdikkk 😊😊
Edda28 Dorukkusumm yani bencede bide genel den daha iyi ben her ikisini de deneyimledim çünkü şimdi kısmetse yeniden spinal olucam 🥰
poncikanne53 Dorukkusumm yarın sabah giriyorum sezeryana 🙈🙈🙈rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize 🙏
3bocek_1cicek Dorukkusumm ben salı günü sezaryen olucam inşallah dualarınıza talibim 🥹 38+5 olduğum güne denk geliyo kilosu biraz düşük olduğu için endişeliyim ❤️
3bocek_1cicek Dorukkusumm yani gecen hafta 37 haftalıkken 2600 falan dedi en fazla 2900 civarı doğar biraz minyon bi bebek olucak dedi