Eslemece Şoktayım devlete gittim muayene ye 24 haftalığım bebek 1500 kilo dedi normal mi dedim evet dedi 3 hafta önce 500 gramdı bu kadar çabuk nasıl büyür anlamadım ???!
Minnakkkk Eslemece bence bı yanlışlık var canım o kadar olması mümkün degıl yanı haftasıyla uyumlu degıl bebıs ıns şeker falan yoktur
istanbulluanne Normal değil canm 30 haftayla uyumlu bebegin ya yanls ölçtü ya da baska doktora görün derim . Sekerin vs olabilir 6 hafta çok büyük bir fark.
Eslemece istanbulluanne özele geldim maalesef doktor çıkmış. Normal diyor ya devlette ki sabahı sabah ederim artık
Happymammy Eslemece 24. Haftada 920 gramdı 1500 bana da fazla geldi bence ultrason yanlış ölçmüştür devlette cihazlar eski olabiliyo bazen sıkma sen canını.
GzdeSar Eslemece ben 23+5 750 gram doktorun buna bile cok dedı 1500 bilemıyorum yanlıs ölçmüş kesin ..
33NAZ Eslemece 21 haftalığım 400 gr diğer ulturason günüm 24. Haftamda acaba kaç çıkacak 😂 ay heycan yaptım ya
Albertos Eslemece ben 25 haftada gittim 890 grmdı. Sende anormallik var cihaz bozuktur yada bişey var yani başka dr gözük derim canım
Asdfgh 24 haftada en fazla 900 olur canm oda en fazla yanı seninki imkansız otesı bısey bence doktor degıstır 6 hafta fazla ckması imkansız yani
Mela Asdfgh ne yedin ki bacim bana da soule erken doğum riski var bari bebeğim kilolu olsun 😊 şaka bi yana bi yanlışlık vardır yada sizde esinizde heybetli iseniz genetik olarak boyu falan da uzundur oyledir
Arnes Eslemece git canım kaliteli doktorları 👌🏻 Cihazları. Doğru bilgi alırsın. Acil doktorlarıda çok iyi oranın.