Ozgex guldenn1 bende 33.haftadayım bebeğim 1.770 gram malisef 2 hafta geride kalmış moralim çok bozuk 😢
Burrccu guldenn1 ay bende tam 31+1 de gideceğim salı günü🥰 çok merak ediyorum oglusum kac oldu🥰🤭 27 haftalıkken 1300 dü heralde 2 kiloyu gecmistir simdiye kadar
Burcu1997 Ozgex üzme kendını stres yapma canım bende çok ağladım canımı sıktım Salı günü 34+6 da 2.100 gramda geriden geliyor iki hafta dedi protein ağırlık lı beslen dedi doktorum 2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım inşallah alır ya bende çok üzülüyorum
haticenurrr Ozgex bende de aynı durum var 32 de öyleydi 1 hafta sonra cagırdı yine kilo almıs ama 1900dü yine geride 2 hafta sonra çağırdı bu sefer umarım almıstır 🥺
guldenn1 Ozgex canım yemekle alakası var mı bilmiyorum ama muz kuruyemiş ye süt yoğurt ürünlerini eksik etme ıspanak yumurta vs bunlar bebeğe güzel kilo aldırıyor
Medinedogru03 elifcicek_07 yoo gayet güzel 31 haftalikken 1.800 düm haftata 200 g civarı alıyorlar 37 dide 3.500 yükseldi
Mrvvmrvv Haftada gitmiştim kontrole 2350 normal demişti doktor pztesi tekrar gideceğim kontrole bakalım artık
elifcicek_07 Medinedogru03 galiba 29 dan sonra daha hızlı almaya başlıyormuş doğru mu sizce Burda öyle okudum bebek ana sayfasında sizce de öyle mi katılıyor musunuz?
Gamzebaby Burcu1997 benim bebiş de kilo almamıs canım yaaa 37 haftamdayim 2.600 bebişim geçen haftadan bu yana almamış hiç çok üzüldüm ama napalim o kadar da sağlıklı besleniyorum süt yumurta badem ceviz muz yedim sürekli ama olmayınca olmuyo demekki napalim🙄🙄
Burcu1997 Gamzebaby ya evet bende yiyorum herşeyi ama nasıl almıyor anlamıyorum🥺üzülüyorum ama inşallah alır umarım bebeklerimiz canım 🙏
Dahayokveannesi 24 haftalikken 720 gr di suan 28 hafta oldum pazartesi gunu muane var almistir inlaki kilocuk 🫣
Berbag Burcu1997 üzülme alır kiloları hwrsey kilo gibi olsun Rabbım kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin
Medinedogru03 elifcicek_07 dogru olabilir çünkü ben baya yukseldim birden şuan 38 haftaligim 3.700 gr olmusum düşünsenize 7 haftata nerdeyse 2 kilo aldı birde ben çok fazla süt tüketim