Duyguynrky Nurcankarakaya hareketsizliktende bel ağrıyor canım ben 38+5 e kadar denize gittim full çalıştım merdiven indim çıktım 15 kg aldım temizlik yaptım hergün. hareket etmesem 30 alırdım
Burcu16 Nurcankarakaya 27 haftalıkken 6 kiloydu 10 kilo aldım toplamda doğuralı 15 gün oldu 7 kilo gitti 3 kaldı 😊
Zeynep34_19 Nurcankarakaya 27+4 günlük olduk 63 le hamile kaldım şu an 65 im sadece 2 kilo aldım bende mi sorun var Acep 🤗
minik23_ Nurcankarakaya 26+1 6 kilo aldım ama bünyeden bünyeye değişiyor sanırım çok zayıf olanlar daha fazla alabiliyor burda okuduklarıma bakınca.
Elahun Arzuu34 çok doğru canım benim 3.gebeliğim şuan diğer ikisinde 52 kilolardan 85 90 Lara çıkmıştım bi şekilde verdim ikisinde de kiloların şimdi bunda biraz daha dikkatli besleniyorum vermem uzun sürmesin diye 😊😊😊
Yeniievli Nurcankarakaya ben 56 yla hamile kaldım.20. Haftada 63 kiloydum.doktor biraz hızlı gitmişsin makarna patates ekmek çok yeme dedi sen kilo alırsın hep dedi. şuan 27 haftadayım ve kilom halen aynı.dikkat ediyorum.bebeğin kilo alacagı şeyler yiyorum
Aras alisaorkhan aynen bende öyle oldum canım 22. Haftaya kadar hiç almadım ondan sonra 17 18 kilo aldım şuan 37 haftalık olduk boyum olduğu için her görende iyi kilo almamışsın diyor 😂
KaderAdnan Yelizbck hayır salmıyoruz ilk üç ay 6kilo verdim şuan hiç doymuyorum gene acıktım sinirlenince acıkıyorum üzülünce acıkıyorum sofrada yemek yerken bile açım ya 😩