Fbd KaderAdnan ben hamile kalmadan 6 ay öncesinde bir diyet e başlamıştım uygulayamadım tabi 🤭 ama beslenme alışkanlığımı düzenledi protein ve sebze ağırlıklı beslenip ekmeği de hayatımdan çıkarmama sebep olmuştu onun çok faydasını gördüm açıkçası doğru beslenme şekli önemli 😊 bebeğe zararı olan birşey yemiyorsan kilo verilir inşallah ya strese sokma kendini 😊
Leilademir İnternetten vücut endeksinizi ölçebiliyorsunuz çoğu hamilelik programlarında var almanız gereken kilo bilgisini veriyor Mesela gebelik vücüt kitle endeksim 17.3 çok zayıf Almam gereken sağlıklı kilo 58.7-64.1 kg arası sonrası fazla Sizde Google dan vücüt kitle endeksinizi ölçün ☺️
Bhr075 Yelizbck Bünye meselesi canım, herkesin vücudu ayni degil😉 Kimisi çok alıyor kimi insanda almıyor bile, yanı senin sandığın gibi salmakla olmuyor..!
Bhr075 fatosalih Üzülme cano bende 28 haftalığım ve 15 kg aldım doktorum çok kızıyor ama elden birsey gelmiyor maalesef kilo almaya müsayit bir vucudum var ve yediklerime dikkat etmekle de denedim olmuyor yani anlicagin tek degilsin😥😥
Dilekagrgn KaderAdnan çok dikkat et tatlım gerçi ben çalıştım 32 haftaya kadar oturmadan ondan kilo alamadım
KaderAdnan Dilekagrgn bende çok hareketliyim bi avantaj o evim beşinci kat asansör yok merdiven çıkıyorum günde iki kere 😊