1Gunes Rumeysa6115 bugün temizlik günüydü yoruldum çatı kemiği ağrısı var biraz ama bakalım umarım acilmada vardır
Rumeysa6115 1Gunes balım o çatı kemiği agrısı aacılmaya yol açmış olsa ben çoktan doğururdum bence cünkü hic yola yürüyemiyorum penguene döndüm iyice 🥺😂
1Gunes Rumeysa6115 cok fazla çömel eğil kalk yaptım ama umarım vardir bi gelişme açılma kuzumdua et bana da pazartesi kontrol .
keremalya1724 17 haftalık şuan hazır hahaha 😆😆 park yatak almıştım bir sıkıntı varmı bakayım diye kurdum bidaha kaldırmaya üşendim 😆
reyhan2705 @TugSozTan bende elele madre 5 in 1 i beğendim ama kaliteli mıdır emin olamadım. Siz kurdunuz mu beşiği kalitesi falan nasil
TugSozTan reyhan2705 hayır kurmadık daha ama biz fonksiyonları olsun anne yanı olması yorumlara istinaden biz aldık daha kurmadık
busrabrbr reyhan2705 bende elele madre anneni yanı park yatak aldım cok beğenerek aldım bakalım inşallah bebişte severe yatar 🥰
1Gunes Rumeysa6115 tamam kuzum dualarda buluşalım ınşallah pazartesi çatı kontrolü yaparsa çok çok mutlu olacağım 🙏
Rumeysa6115 1Gunes inşallah balım. Valla bende çok hareketliyim bu harekete inşallah bende de bişeyler olur dua et sende bana
1Gunes Rumeysa6115 inşallah kuzum ınşallah açılman çoğalır da bir avazda dogruruz🤲🙏 bende çok hareketiyim evi düzenliyorum falan bakalım nasıl olacak yarın bana da dua et açılma olsun 🤲🙏
Rumeysa6115 1Gunes haber verelim birbirimize sende benim dualarımdasın kuşum Allah bi avazda kurtarsın hepimizi inşallah 🥰