1Gunes Kızlar normal doğum görünüyor şu an beklemedeyiz bugün evimizi temizledik düzenledik beşiği ne zaman hazırlamalıyım sizce .
arastiricianne 1Gunes vallahi bacım yanlış anlama ama o kadar çok post açıyorsun ki kendi kendine nazar değdirmenden korkuyorum artık ben
1Gunes 2aslan_annesi07 teşekkür ederim kuzum evet çok heycanlı umarım saglicakla kavuşurum bebeğime 🤲🙏
1Gunes bebek_firarda bende herseyini ütüledim hazırladım 30. Haftada ama kararası kaldım ne yapsam normal beklediğimiz için.
1Gunes arastiricianne cidden mi ya ben hiç fark etmiyorum bugün 2 tane açtım sadece ama bilemedim inşallah bisey olmaz kuzum.
1Gunes Rumeysa6115 kuzum muayenem pazartesi günü bakalım ne olacak daha olmadım. Sen oldun mu gittin mi doktoruna
Rumeysa6115 1Gunes evet benim biraz skıntım olmustu sancım çıkıyordu acıkma var mı diye baktığında bakmıştı 36 da. Biraz basık demisti. Bu gittiğimde de 39 da tekrar bakacak ona göre bi yol izlicez dua et kuzum 🥰
reyhan2705 Kızlar bende bişey soracam. Sizce hangi beşikten almalıyım. Park beşik diyor herkes ama hanggi marka alacağım konusunda çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim 🥰
busrabrbr reyhan2705 bende elele madre anneni yanı park yatak aldım cok beğenerek aldım bakalım inşallah bebişte severe yatar 🥰
1Gunes Rumeysa6115 ay kuzum ınşallah açılman vardır inşallah sorun olmadan kucağına alırsın umarım 🤲❣