Papatyaaa__ Baharbade10 bende sürekli kaşınıyoru elim yüzüm ayağım kolum saçıma kadar napıcam biımiyorum😔😔🥺
Pembesarelle2 Baharbade10 Oyyy kuzum benim Allah yardımcın olsun hiç kolay değil çok iyi anlıyorum seni 😞 İnşallah tez zamanda iyileşirsin ,atlatırsın 😔
Lenaaaa Baharbade10 maalesef benim 1.5 ay kadar sürmüştü. Çok zor oluyor gerçekten Allah düşman başına vermesin bana da doktor bir losyon vermişti başka kullanabileceğin bir şey yok demişti ilaçları kullanmaktan başka bir çaresi yok maalesef 🤦🏼♀️
Lenaaaa Baharbade10 xabion losyonun ismi. Bitkisel bir ilaçmış bunun haricinde bir şey vermediler bana deneyin isterseniz
Maydonozluk Baharbade10 ayyy benimde ellerimde böyle yaralar oldu bende bu aralar kaşınıyorum ama bi geliyor bi gidiyor sürekli olmuyor bende mi uyuz oldum acaba
Gizrmdere_ Baharbade10 Allah yardım etsin çok zor 3 aylık hamileyken eşimden geçti bana taki kızım 7 ayına gelene kadar devam etti bol ütü herseyi 60 derecede beyaz sirkeyle yıkayın kapı kollarına sirkeli su yapın dokunduğunuz yere sıkın her gün temizlik 1 giydiğinizi bi daha giymeyin nevresimler hergğn değiştirin kesinlikle ütüüüü Ve eczaneden aldığınız karışım çaresi bu
Myelmaa Ayni sekilde bende son ayimdayim malesef bende uyuz olmusum 2 aydir cekiyorum doktora gittim karisim verdi 3 gun kullandim 4 gun banyp yaptim ama hala kasintim var cildim kurudu ve pskilojikmen cok kotu durumdayım 😔
Baharbade10 Lenaaaa aldım bundan da var evde kullandım fayda etmedi , şimdilik eczacı ilaç yaptı bakalım
Babymomm57 Baharbade10 Bende uyuz olmuştum ilk hamile olduğumdan beri 4 aya girdik yeni bitti biz kükürtlü sabun kullandık bütün kıyafetlerimizi 60 derecede yıkadıktan sonra kıyafetleri ters çevirerek utuledik anca öyle atlattik
Baharbade10 Babymomm57 ay inanmıyorum ya inanmak istemiyorum, dayanılacak gibi değil Allahım korusun inşallah hemen geçer 🥹🙏🙏🙏