Asiiilmom Gamzecimm ayy bende de aynı görüntü aynı şikayet var desem 🥲 yaklaşık son 2 aydır var anlamdım bi anda çıktı geldi ciddiye doktoru gebelikten tedavi için ilaç veremem dedi kaldı böyle aşırı sinirimi bozuyor
Gamzecimm Asiiilmom benim de kabuk kabuk atmaya başladı bebe yagiyla temizle dedi aile hekimligindeki hemşire kabukları iyi geldi ama lekeler duruyor ya haftaya kontrolüm benim de soracagim
Gamzecimm poyrazin_annesi28 Babyykmz Asiiilmom Kızlar doktorum kortizonlu bi krem vermişti 1 hafta kullan geçmezse cildiyeye yonlendiricem demişti krem aslında iyi geldi ama tamamen geçirmedi bugün cildiyeye gittim SEBOREİK DERMATİT yani YAGLI EGZAMA dedi prednol krem verdi devam ediyorsa mutlaka muayene olun
Asiiilmom Gamzecimm nasıl gececek bu kizariklik gerçekten bilmiyorum arada kantron yağı süruyorum onunda bi faydası yok, dogumdan önce gecmiycek sanki
Gamzecimm Asiiilmom bana da öyle geliyor kiz annenin güzelliğini alır ondandır belki diyorlar da bilmiyorum sizin de mi kızınız olacak
Asiiilmom Gamzecimm Amiiin cümlemizinkini inşallah 🤗 eşime diyorum ki oģlan beni çirkinleştirmek için elinden geleni yapıyor maşallah 😁
Babyykmz Gamzecimm yıllardir gitmedigim doktor kalmadi artik kendi cozumumu buldum biodermanin atopik ciltler icin nemlendiricisi var o cok iyi geliyor
Asiiilmom Gamzecimm yok geçmedi canım🤦♀️ doğuma max 2 gün kaldı, sonrasında ilk işim hemen cildiyeye gitmek olucak hamilesin diye işe yarar krem.vs yazmadilar hamilelik süreci tamamlanmış olunca işe yarar bi krem yazarlar inşallah 🤲
Bskndss Benim de nerdeyse hamileliğin 7.haftasından beridir böyle kızarıklıklar başladı tam dudak altı ve kenarlarında. Kuruyorda evet. Biooil yağ almıştım hafif hafif sürüyorum biraz iyi geldi sanki.