Yeliff78 Asliormanci haticenurrr valla önceden bende çok takıyordum hatta kan vermek bile istemiyordum düşük çıkacak kan değerleri moralim bozulacak diye ama artık bende çok takmıyorum düzelmiyor doğumdan sonra kendine gelir heralde artık. .
Yeliff78 Pamuk her seferinde biraz daha düşmesi insanın moralini bozuyor son aylar olduğu için çocuk daha fazla beslenmeye ihtiyaç duyuyor demekki katlanacağız .
Gizemgnd Yeliff78 kendimi bildim bileli hep düşük olduğu için hamile kalmadan önce de b12 ve demir ilacı kullandım biraz yükselteyim dedim ama hala yerlerde sabah akşam kullanıyorum en başından beri gebelikte normal canım Birde b12ine baktırmanı öneririm çünkü b12 eksikliği kansızlığı etkiler eğer düşükse onu da yükseltmen lazım
Yeliff78 Gizemgnd 225 b12 vitamini oda düşük galiba benim hep 200lerde b12 iğne vermişti doktor bi ara yükseldi sonra yine düşmüş . Evet çok takmamak lazım ne yaparsak yapalım olmuyor yediğimiz içtiğimiz hiçbişey doğal değil ki vitamin alalım.
MaviDeranHazal Yeliff78 aynen öyle herkes kendi alanıyla ilgilense bu kadar korkutmasalar bizi ne güzel olur …
Halimbey Yeliff78 benim ferritin değerim 4 çıkmıştı bildiğiniz 4 kan takviyesi yapıldı sonra serumlarla falan 10 gün sonra sonra tekrar kan alınıp artışa bakılacak