Leyley Yarın 10. Hafta oluyor gebeliğimin. Dün geceden beri kasık ağrısı ve bazen iğne gibi batmalar oluyor. Hiç kanama gibi bir durumum olmadı. Normal mi sizce ? Çarşamba doktorum gördüğünde bir sıkıntım olmadığını söyledi ama merak ettim.
Sena00 Leyley haftaniz daha çok erken çok normal o haftalarda ben 15 haftalik oldum bugün bacaklarım belim karnım çok kötü ağrıyordu rahim büyüdüğü için olabiliyor canım ikinci bebeğim kızımdan tecrübe ettim onda da sürekli ağrım vardı sağ salim kucağınıza alın inşllah 🤎
Ndt Leyley bir süre devam ediyorlar o ağrılar. Rahim büyüdüğü için kasılmalar oluyor. Yavaş yavaş azalıyor. Çok keskin ve şiddetli ağrı olmadığı sürece benim doktorum normal demişti.
defneemom Leyley yaa ucuz mu saglikla gelsinler insallah🙊 ay acaba cinsiyetleri ne cok merak ettim suan sinxismsosmsosksk. ay siz ogrenene kadar ben dogururum herhalde insallah girebilirsem dogumdan sonra postlariniza denk gelirimm. bayiliyorum ikizlere ucuzlere 🙊🙊
Leyley Sena00 çok teşekkür ederim. 😀 adet ağrısı gibi ağrım oluyor hala ben de anlamadım iğne gibi batıyor bazen.
Leyley -Nazlican35- vallahi ağırıyor allaha şükür kanama falan her hangi bir durumum olmadı 10. Haftaya kadar dediğiniz gibi yer açıyorlar galiba
Sena00 Leyley evet adet gibi bende bugün sanki adetin ilk günü olur gibi ağrım var rahim büyüyor ondan maşallah senin birde üçüz senin ağrın daha fazla olur 🥰
Leyley Sena00 vallahi mahfettiler beni yaramazlar 😀 korkumdan dolayı sizlere sormak istedim aynı durumdaymıssınız. aynı şekilde yaşanıyor demek bu durum 😀
Sena00 Leyley evet korkulacak hiç bir şey yok tadını çıkarın 😁bunlar iyi günler ağırlaşınca tahmin edemiyorum sizi yürüyemiyor insan ablamin da ikizleri var ondan biliyorum Allah yardımcıniz olsun 🥰
Leyley Sena00 gerçekten öyle. Allah hepimize sağlık kuvvet güç versin ☺️ Birini sonlandırmayı düşünmemizi istemişlerdi 2 haftaya çağırdı doktor ama düşünmüyorum artık. Sağlıklıydılar. Eğer hala sağlıklı devam ediyorsa 3 evladımla devam edip dikkatli olcaz bakalım.
Sena00 Leyley Allah kucağınıza almayi nasip etsin sizin ve bebişleriniz için güzel mutlu hayat dilerim ❣️
2aslan_annesi07 defneemom bende yaa çok istedim nasip olmadı çoğul gebelikte cinsiyet merakım çok var😁
2aslan_annesi07 defneemom bakımı zor ama bende istiyorum bu 3. Gebeliğim üçü de erkek ikizlerim olsa bide kız olsalar ayyy insaAllahh😂
defneemom 2aslan_annesi07 bacim cesaretinden dolayi seni tebrik ediyorum😂 ben ikinciyi bile dusunmuyorum 😂