miniklokumunannesi Eliserra05 oladar cok etrafımda ayza varki herkes kızına ayza koymus valla nolur koymayın 🫠
Leilani ABoyAndTwinsBoysMoms Kerem Mert/ Eymen Emir Kerem Alp/ Eymen Ege Bunlar kulağa çok hoş ve uyumlu geliyor bence
miniklokumunannesi ABoyAndTwinsBoysMoms ege ve efe ben cok iyi♥️ kuzenim ikizlerine şey koydu derin ege/ eren efe Ben onlarıda çok sevmiştim fikir olsun sizede😊
Arzum_87 miniklokumunannesi Benim oğlum olsaydı Yusuf Ali koyacaktım ama Ela Mila geliyor inşallah 🙏🏻🥰😊
Eliserra05 miniklokumunannesi ay gerçekten mı ben hiç duymamıştım valla sagolun söylediğiniz için bende herkeste olan ısimleri sevmiyorum😊
moraviss esmanurbr_ merhabalar yekta ismini koymak anlamı tek olan gibi olduğu için dini bakımdan uygun olmayabilir lütfen biraz araştıralım isim önemli bir konu 😇😇
kevserky kahvesever__ bizim kızımız olacak Allah nasip ederse. Adını ortak karar verdik herkesin dediği olsun diye. 🤗 Ayçıl Öykü olucak 😌
Mustafayigitvebeytugannesi kahvesever__ ben oğlanlari sıraladım 😂 İlk oğlum Mustafayigit İkinci oğlum Beytuğ Şimdi bu üçüncü oğluş geliyor oda Göktuğ olcak Allah’ım izin verirse 🌺🥰
Sade_mm Nursaygi Benim kızım olacak hayırlısıyla ve Zehra Nil, Zehra Defne ya da Zehra İpek düşünüyorum. Çok kararsızım 🤭