Ipek_2017 ABoyAndTwinsBoysMoms kardeşimin adı Kerem Mert. 10 yaşında ve hep kerem mert olarak sesleniliyor. Okulda , dışarda ailede. Tek isim gibi kerem mert diyoruz ☺️ bence güzel 🥰
ilzannliy 3Tospikannesi ilk defa zülfikar ismini koyacak birisini duydum geçenlerde eşimde bahsetti ama hiç benlik değil 😅
3Tospikannesi ilzannliy Alevi olduğumuz için düşündüm tabiki herkesin kendi düşüncesi canım ☺ ben çok seviyorum ❤
Bahce 6+6 haftalığız. Daha geçtiğimiz cuma öğrendik. Miraç kandiliydi. Bu sebeple kız yada erkek farketmez Miraç koyacağız inşallah.
Aynenkanka kahvesever__ melek dedeciğimin ismi adıyla yaşasın inşallah 🙏🙏 Kuzey Ali ismini verdik biz de oğlumuza ♥️
dgnadl kahvesever__ biz de 30. Haftaya kadar Eren koyacaktık oğlumuzun adını ama 30. Haftadan sonra Ali Asaf koymaya karar verdik 😀🌸
Aysegul17 kahvesever__ kız olursa Zeynep ahsen istiyoduk ama etrafımızdaki hiç kimseye beğendiremedik🤭 sonra eşim İNCİ HÜMA olsun dedi çok hoşuma gitti ❤️
Nazlii_i kahvesever__ Eşimle isimlerimizin ilk iki harfiyle oluşan bir isim koyucaz nasipse. Tuana (turgut ve nazlı) erkek olsaydı tunahan olucaktı kız olduğu için ona uyarladık tuana diye. Tuana ebrar da güzel isim ama eşim iki isim taraftarı değil 😀