Bu ilacı kullanıp memnun olan var mı ferrum fort dan memnun kalmadım dıye bu yazıldı sımdı bana . Ona göre alıcam tavsıye eden var mı
    EsenPelin ben kullanıyorum canım kan yapıcı diye verildi tadı guzel seker yıyosun gıbı pempeli krmızılı
      Bende kullanıyorum tek problemi kabızlık ve afedersin büyük tuvalette koku 😎
        mcansum yiyorsun derken ben içiyorum onu direkt kız yanlış mı yapıyorum yoksa 🙅‍♀️
          Maviii yok yok içiyosun tadı tatlı ya ondan öle dedim 😂 hani kolay ıcılıyor
            Ebraradinn bende bazen kabızlık oluyor ondan oldugunu hıc dusunmemiştim acıkcası 🤔🤔 doktor onn ıcnde ılac verdi neyse ki mecbur hepsini alıyoruz
            EsenPelin ben de bi haftadir basladim 33 haftadayim. Azicik kan degerim dusunce verdi doktor uyku halim vardi son zamanlarda 1 haftadir gecti artik ilactan mi bilmiyorum bidahaki tahlilde ise yaradigini anlicam insallah:)
            EsenPelin bende mide bulantisi cok yapiyor sizdede oyle mi kizlar
            Ben de gyno gerro sanol kullanıyorum sanırım aynı içerik ben bir problem yaşamadım açıkçası şu ana kadar 7 haftadır kullanıyorum
            EsenPelin degerlerim kötüydü doktor yazdi 2 aydir kullaniyorum cokta memnunum degerlerim gayet iyi su anda önemli olan da bu zaten :)