Aysek53 15+3 geçen hafta kıza benziyor dedi ama bakalım 17 de tekrar kontrolümüz var. İlk hamileliğim 28 yaşındayım 😍
Kubranazli Mine_e biz fetal dna yaptırmıştık o yüzden baya erken öğrendik canım. Beklemekte cok heyecanlı insallah gösterir minik 🥰
Kubranazli TuqbaArslan tarama testlerine göre daha yüksek oranda sonuç verdiği için tercih etmiştik artısı cinsiyetide net olarak öğrendik☺️
TuqbaArslan Mine_e erkeklere çabuk söyleniyor diyorlar kiz daha geç belli oluyormuş. Doktorum öyle söyledi erkek olduğu için belli kiz olsaydı emin olamazdım dedi . Sağlıkla gelsinler hepsi 🤗🤲🏻
Mine_e TuqbaArslan doktorum tahmin yaptı fakat tam emin olmak için detaylı bakmadı açıkçası bı sonraki randevuya bıraktı
Tugce-D MerveSoner45 canım suan 16+3 ama hiç bir belirtim yok goguslerım dolgundu onlarda artık inik son bır haftadır grbeliğimin vasından berı rahat bır hamılelık gecırıyorum ama korkuyorum suan ıgne kullanıyorum pırtılasma var sende varmı belırtıler felan kasık agrım dahı yok bu aylar bayalı ayları dıyorlar ana korkuyorum cok bısı olmusmudur kalbı durmusmudur cok trdırgınım ılk defa bu aylara kadar geldik
MerveSoner45 Tugce-D içini ferah tut canım birşey olmamıştır ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorum 😀 göğüslerim bazen çok şiş kaşınıyor kızarıyor basende birşey yok gibi kaşık ağrımda ara ara oluyor namaz kılarken mesela kasığıma ağrı giriyor öyle yani
Yeliz26 Kızlar merhaba bizde bu gün 17+0 günlüğuz 17 yaşında bir oğlum var buda sürpriz oldu cinsiyetimiz henüz belli değil ayrıca 42 yaşındayım 😊😊
papatyaseveranne Mine_e 15+4 üz bugün. ☺️ bir oğlum olacakmış, bir kızım vardı. Hep hayalimdi bu çok şükür 🤲♥️☺️ bu arada bu haftadaki arkadaşların çoğu erkek bebek bekliyor. Ya da bana hep öyle denk geldi bilmiyorum. Kız çok nadir 🤭💙