Nurkcy Mine_e Bende yeni 17. Haftama girdim. İlk gebeliğim. Oğluşum olcak İnşallah 🧿👶🏻💙 31 yaşındayım.
TuqbaArslan Mine_e 15+4 um bende 😊 geçen hafta öğrendik oglusum oluyor 💙 birde kizim var 5 yaşında 🩷 29 yaşındayım
MugeGuness 16+1den selamlarr. İsmim Müge, 28 yaşındayım. 2. Hamileliğim daha 10 aylık bir kızım var şimdi oğlum olacakmış. Fetal dna yaptırdım orda kromozomlara bakıldığı için cinsiyet kesin 😊 Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🤲🧡
Tubidi12 Mine_e Merhaba, 16+ 4 12 haftalikken erkek oldufunu ogrendim🤲 AMA iste koku hassasiyeti tat berbat hersey devam ediyor ictahsizlik
Kubranazli 16+2 erkek bekliyoruz 👶🏻💙 29yaşındayım bende ilk hamileliğim. Bütün bebişler sağlıkla gelsin kucaklarımıza inşallah 🙏🏻
Mine_e Kubranazli inşallah canım ne güzel ya çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiş bende öğrenmek için sabırsızlanıyorum ama doktorum bı sonraki kontrolde belli olur dedi artık beklemedeyiz ☺️
Kubranazli Mine_e biz fetal dna yaptırmıştık o yüzden baya erken öğrendik canım. Beklemekte cok heyecanlı insallah gösterir minik 🥰
TuqbaArslan Mine_e erkeklere çabuk söyleniyor diyorlar kiz daha geç belli oluyormuş. Doktorum öyle söyledi erkek olduğu için belli kiz olsaydı emin olamazdım dedi . Sağlıkla gelsinler hepsi 🤗🤲🏻
Sena00 Mine_e 15 haftalık olurmu😂 pazartesi randevum var inşllah öğreniriz cinsiyeti bir kızımız var bakalım bu minnoş nedir merakla bekliyoruz 🥰