Allahneverdiysee Orda durumlar nasıl taşınacağız birkaç güne korkuyorum depremler devam ediyor mu diye
Maide4427 Allahneverdiysee Merhaba canım Gaziantep Şahinbey deyim dünkü Hatay depremini hissettim Allah bizleri korusun inşallah
maviruya Allahneverdiysee Dün gece yine büyük bir sarsıntı oldu. Gece de ara ara artçılar devam etti. Korkuyoruz evlere girmeye. Allah yardımcımız olsun
Kyy01 Eşim Antepli artcilar oluyormuş uzmanlar da diyor bir yıl falan surermis ama fay enerjiyi boşalttı bence o taraflardan tehlike geçti gibi tabi Allah bilir
Yldzdlk Boncukveannsi Şehitkamil neresinden kalıyorsunuz acaba bende o tarafta oturuyom depremden dolayı memlekete geldik tekrar döneceğiz ama hala o gün aklıma geliyor korkuyorum açıkçası
Allahneverdiysee mihribanerdogan sallanmıyor diyecektiniz galiba 😅 ben çok korkuyorum ya herkes ordan kaçıyormuş siz niye gidiyorsunuz diyor duyanlar
Allahneverdiysee Maide4427 ben de haberlerde gördüm bugün eşim antepe gidecek ortalık nasıl bakacak evi düzenleyecek sonra biz gideceğiz ama çok korkuyorum ben
Maide4427 Allahneverdiysee Bu taraflarda çok bişey yok ama sallantıları hissediyoruz geleceğiniz semt önemli
Yldzdlk Boncukveannsi bende fatihteyim vazgeçtik gelmekten dünkü Hatay depreminden sonra Allah yardımcımiz olsun yaa
Esraggbkn Boncukveannsi bende Seyrantepe’deyim ama annemlerde kalıyorum korktuğumdan dolayı 🥺 dün bebeğimin eşyalarını aldm evden 31+1 deyiz korku gerilim var.