Kalbiimde2can Sila66 Böyle burdan fikirleselim bence 🤭 fasülye ben cok severim 😋🤩 benim koca sevmez cogu seyi o yüzden yapamiyorum 😐🙄
1Gozde1Yusuf- Zumzugukodummuzzingillatirim ay ben sizi takip ediyo gibi oluyorum ya ama yorumlariniza bayiliyorum😅😅😅😅
Zumzugukodummuzzingillatirim 1Gozde1Yusuf- bende bayılıyorum kiz kendime takip et bisi olmaz , instagramda densiz zarife fanclup açıcam en son djdjdjd
1Gozde1Yusuf- Ispanakli pideeee😄 icini hazirliyorum pideciye gidicek yanina da kahvaltilk zeytin peynir domates salatalik cay veya ayran aman yeter bu kadar😄
Nurkcy Sila66 Ben sadece biber dolması yaptım çorba yapmaya bile üşendim 😊Canım hiç yemek yapmak istemiyor ya size öyle olmuyor mu :)
Sila66 Nurkcy bende de oluyor allahtan arıyorum yapmasam diye bı de rısklıyım ya eriniyorum yatmaktan 😂
3MelekAnnesiiii Sila66 bana et kabizlik yapio ben o yuzden eti fazla yiyemiorum ama bugun nedense canim cok cektii😆😆
1Gozde1Yusuf- Zumzugukodummuzzingillatirim fan clup yoneticisi beni yap bak nasil unlu yapiyorum seni🤣🤣🤣
Azra41 Hiç bişey 😄 temizlik yapıyorum öylede acıktım ki 😁😄 buzlukta tatlı beyaz fasulyem var onu zeytinyagli yaparım pilav bide çorba temem belki çorba yapmam ama uzun sürer 🤣