cahillesohbetikestim Sila66 tarhana çorbası Domates soslu patates biber kızartması Karnabahar kızartması Yoğurt ya da cacık
3MelekAnnesiiii Sila66 caniniz cekmesin etli patlican yanina pilav ve tarhana corbasi yapicam patlicanda bol sarimsakli olcak😏
cahillesohbetikestim Sila66 annemdeyim kız Allah razı olsun her şeyi yapıyor 🥰 Allah eksiltmesin herkesin sofrasını daha da artırsın inşallah 🥰
3MelekAnnesiiii Sila66 bana et kabizlik yapio ben o yuzden eti fazla yiyemiorum ama bugun nedense canim cok cektii😆😆
Zumzugukodummuzzingillatirim Sila66 dun kori soslu tavuk kremali makarna ve salata sarimsakli kitir ekmek greensaladin meshur soslarini yaptim islak keki kremsanti cikolatali sosla kacak yapiya cevirip pasta diye dudukledim , lakin bugun menude kayinvalidem ne yaparsa o var 🌸
1Gozde1Yusuf- Zumzugukodummuzzingillatirim ay ben sizi takip ediyo gibi oluyorum ya ama yorumlariniza bayiliyorum😅😅😅😅
Siracinannesi Sila66 kayınvalidem börek yapmış getirdi akşama yemeğim hazir sayesinde ıspanakli ve pırasalı börek dünden de mercimek corbam vardı yeter 😅