mrvsrcn NobleMom bebeği görmek için gel dedi galiba kuzum kalp için erken biliyorum bi daha giderim artık☺️
NobleMom mrvsrcn evet onu anladım da gitmişken herşeyi toptan görün diye demiştim bende 🙂 neyse senin canına minnet şuan her hafta gitmek dimi 😂😂
NobleMom mrvsrcn geçer canım geçer bi bakmışsın kucağında 🥰 Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻🌸
mrvsrcn aysebaday61 kuzum adet tarihime göre 6+3 ama ultrason görüntümüz aşılama günüme uyumlu doktor o günü baz aldı o yüzden 5+3 üz şu an elhamdulillah
selime_gul01 mrvsrcn canım hatırlıyosan gebelik için konuşuyoduk hep negatifi görüyoduk🙈 çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻❤️❤️
mrvsrcn selime_gul01 evet kuzum Allah razı olsun çok şükür Rabbime bize de nasip etti. Aminnn hep birlikte sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🤲🏻🥰
mrvsrcn mother2 iyiyim canım çok şükür her şey yolunda 🤲🏻❤️ 10+5 olduk salı günü kontrolümüz var sen nasılsın 🙂
mother2 mrvsrcn iyiyim ben de hamile oldugumu ogrendim gecen hafta 7 haftalik olucaz ❤️dua et bana da bu sefer saglikla gelsin ninigim
mrvsrcn mother2 yaaa çok sevindim birlikte bekleyeceğiz yumurcakları 🥰🥰 sağlıkla ilerlesin her şey sağlıkla alalım kucağımıza vaktinde inşallah 🤲
mrvsrcn mother2 yok kuzum yazıyorum aslında başka postlar falanda açtım buradayım gitmedim bir yere 😁
ifosKaya Gebeliğimi öğrendiğimde doktora gittim. 3 haftalık dedi test istemedi. Ancak son regl tarihime göre bugün 6 haftalık olmasi gerekiyor. Pazartesi günü kan verdim beta 15.000 çıktı çok fazla değil miiii ??