Prensannesiiiiiii bsranur123 valla canım ben çok memnun kaldım geçen eltimde orda doğum yaptı o da tesadüfen ona denk geldi çok memnun kalmış ben doğumdan sonra kontrole gittiğimde de başka bir hasta vardı yanında ilaçlarını falan hepsini oturup bir bir anlattı ona çok ilgili
bsranur123 Prensannesiiiiiii tamm canim cok sagol gerci randevu bulmak okadar zorki devlet hastanesine nasil sira alicam bilmiyorum ya
bsranur123 My47 evet sahin bey yogun eskisi gibi degil ya eskiden baya iyiydi gibime geliyo . Bilali hic denemedim tek doktor arayışında oldugum icin iyi olsun istiyorum birde bir düşüğüm var ondan tedirginim
Prensannesiiiiiii bsranur123 MHRS indir canım kendine arada bak kontrol et bulursun ben öyle yapıyordum
Sdda04 Gulirmak inşaallah öyledir acaba doğum bölümü nasıl şu an doğu görevşndeyiz doğum kısmetse burda olacak Allahın izniyle cihanpolde düşünüyorum inşaallah doğum kısmı ebeler de iyidir
Sdda04 bsranur123 mardin’de perinatoloji doktoru yok demişti Enes hoca ama fulya uzun var özel kliniği bildiğim kadarıyla perinatoloji diploması vardı yinede arayıp sorun durumunuzu bildirin bitek kendi hastalarına detaylı usg yapıyormuş
bsranur123 Sdda04 oylemi canim fulya uzunu biliyorum bir donem devlette çalışıyordu bi iki kere gitmişligim var onun yanina kuzum bakalim olmassa onuda secenek arasina sunabilirim 🤲 tskrlr cnm
Gulirmak Beybi_2022 nusaybındeki kliniğe bende gittim sanki az ilgileniyor gibi soru sormadan kendi birseyler anlatıp söylemiyor
Gulirmak Sdda04 2020 de doğum yapmıştım memnun kaldım ebelerin ilgisi alakası vardı emzirmede sıkıntı çekiyordum ellerinden geldiklerini yaptılar
Gulirmak bsranur123 evet yorumlarda denildiği gibi biraz yoğun ama memnunum ben tedavi sürecim boyunca hep gittim doğumumada girdi şuna 2.ye hamileyim gene devam ediyorum
Gulirmak mrv_elvn_ merhaba evet mardınlıyim öncelikle geçmiş olsun inanın riskli gebelik doktoru hakkında bilgim yok kontrole gideceğiniz zaman mem Arjen ile görüşüp fikrini alabilirsiniz
mrv_elvn_ Gulirmak çok sağolun teşekkür ederim Seyithan elceoglu diye bir doktora daha gittim özel hastaneydi o doktor da iyiydi Perşembe günü hem Seyithan beye hem mem arjen beye gidecegim inşallah dualarınızı eksik etmeyin 🤲❤️🩹
mrv_elvn_ Gulirmak Mardin’de insanlar o kadar iyi ve anlayışlı ki herkes çok güzel ve anlayışlı karşıladı Allah hepsinden razı olsun Seyithan doktor da yine çok iyi davrandı bana Allah razı olsun 🤲
Gulirmak mrv_elvn_ rabbim gönlünüze göre versin bir ihtiyacınız varsa hangi konuda olursa olsun yazabilirsiniz
Gulirmak mrv_elvn_ İpekyol hastanesinde sanırım doktor arkadaşım doğumuna girmişti oda memnum kalmıştı
mrv_elvn_ Gulirmak amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun bebislerim sağlıklı doğsunlar dua edin lütfen bizim için ikiz kızlarım olacak inşallah 🤲
mrv_elvn_ bsranur123 çok teşekkür ederim Allah razı olsun devlet hastanesinde perinatoloji varsa görünmekte fayda var bence rabbim size de şifa versin ben Derik ilçesindeyim buraya uzak mi dediğiniz devlet hastanesi
bsranur123 mrv_elvn_ mardin merkezde ama yinede isterseniz emin olmak adina pazartesi arayin tekrardan varsa gelin yoksa bosuna masraf yapmayin ama bi ara kesinlikle hatırlıyorum vardi yani 🙈🌸