Merveilgaz Kızlar eşimle oğlumuza Çınar ismini koymayı düşünüyoruz. Kayınvalidem pek beyenmedi ama siz bilirsiniz siz karar verin dedi. Sizce nasıl isim? Kulağa nasıl geliyor? Bi seslenin bakalım 😀
cemileyuzgulec Merveilgaz Çınar Taha da güzel aslında Sadece Çınar olmasın ikinci bir isim daha ekleyin bence
rain26 Merveilgaz Son zamanlarda farklı isim olacak diye duyduğum isimlerden sonra çok çok güzel bir isim. Yanına bir isimde eklemeyin bence. Boyle Çok güzel Bi isim.
Merveilgaz cemileyuzgulec tesekkur ederim☺️ guzel olur evet ama bir isim dusunuyoruz nedense🌝 kizimada tek isim koyduk
Merveilgaz rain26 aslinda dogru bizde farkli olsun diye garip isim istemedik. Kiziminda ismini Melisa koyduk. Tesekkur ederim ☺️🫶🏻
Merveilgaz boymomyz ben aslinda Ayaz ismini dusunmustum. Ama anlami biraz soguk. O yuzden istemedim. Ismin insana etki yaptigini dusunuyorum☺️ ama Ayaz ismini seviyorum yinede
boymomyz Merveilgaz Çınar isminde kimi tanıdıysam hepsi çok ama çok yaramazdı umarım bizimkiler yaramaz olmaz 😅 Biz kız diye biliyorduk ismi hazırdı ben koymuştum erkek olursa eşim koyacaktı bu isme bile zor ikna ettim eşime kalsa ohooo
Arcin boymomyz yok yaramaz degiller. Sadece huyuna gidicen. Sevmedigi istemedigi seyleri yaptiramazsin. Ama karakter olarak mükemmel. Cok yardim sever kiyimsiz. Ben memnunum cinar ismini koyduguma. Iyiki de koymusum. Hic teredüt etmeyin.
boymomyz Arcin Yaaaa çok sevindim 🥰 Benim oğluş temmuz ağustosta doğacak aslan burcu olacak inşallah karakter olarak dediğiniz gibi olur ☺️ İlk önce tabi sağlıklı doğsun şu deprem insanları iyice etkiledi ki Antepte yaşıyorum aşırı stresli geçiyor günlerim
Puhu_ishak Merveilgaz bence gayet güzel 🥰 biz de Ardıç koyacağız, kaynanam burun kıvırdi ama kendisine sormadik zaten yorum yapması bile anlamsız 😅
Merveilgaz Puhu_ishak aslinda biz sorduk ona nasil diye😅 kendiniz koyun dedi cunku ilk kizimin ismini dedesi koymustu melisa☺️
Merveilgaz Petitoos evet ama hepsi cok fazla degil mi zaten😅 insan onun icin ne koyacagina karar veremiyor
Arcin boymomyz ben türkiye de yaşamıyorum. Avusturya da yasiyorum. Ama bizde etkilendik. Elimden ne geldiyse yaptik biz. Allah yardimcilari olsun.